Zápor, zivatar várható - OnePlus hírekből

Újsághirdetések, kijelzőtitkok és OnePlus 7 Pro kamerafotók a mai Never Settle információcsapadékban.

Május 14-én tartja a OnePlus eddigi legnagyobb szabású bemutatóját, ahol a 7 mellett a 7 Pro és akár egy 5G-s modell is bemutatkozhat. Nem nagyon titkolózik a feltörekvő gyártó: a New York Timesban például egész oldalas hirdetés bukkant fel a Pro variációról, a szkeccs pedig megerősíti a sokat emlegetett tripla kamerát.

Az amerikai hirdetések előrevetítik az eddigieknél is komolyabb szolgáltatói jelenlétet, amivel a OnePlus csak nyerhet, hiszen mostanság más kínai gyártónak nem igazán nyitnak az Atlanti-óceán másik partján kaput. Egyébként pedig a kamera a marketing fő fókusza a szektorban mostanság, és a Pro variáció három látószögű hátlapi rendszere a gyártó szerint versenyre kelhet a legjobbakkal, horrorárazás nélkül.

OnePlus 7 Pro 3x-os zoomfotó
OnePlus 7 Pro 3x-os zoomfotó (forrás: Wired) [+]

A Wired kipróbálhatta a Snapdragon 855-tel várt phablet kiadás előtti változatát, és közölt két zoomfotót a 3x-os optikai lencsével. Úgy tűnik tehát, hogy félmegoldás és digitális nagyítás helyett a széria végre méltó zoomrendszer kap, lásd a fenti és a lenti példát egy Formula 1-es autóról.


[+]

A főkamera mellette 48 megapixeles lesz, és a OnePlusnak is van éjjeli módja, az alábbi, 12 megapixeles kép vele készült.

Éjjeli felvétel a OnePlus 7 Pro 48 megapixeles főkamerájával
Éjjeli felvétel a OnePlus 7 Pro 48 megapixeles főkamerájával (forrás: Wired) [+]

A Wired egy HDR fotót is megosztott, az viszont egyelőre még nem derült ki hivatalosan, hogy a harmadik kamera mekkora látószöggel rendelkezik majd, mindenesetre nem egy ToF segédmodul lesz.


[+]

Az előlapon nem marad semmi, csak kijelző, a 16 megapixeles kamera ugyanis motorikusan emelkedik majd ki.

A OnePlus 7 Pro renderképe
A OnePlus 7 Pro renderképe (forrás: OnLeaks / PriceBaba)

Nem csak a kamerát próbálgathatták a szerencsések: a kijelzőkalibrációról és tesztelésről ismert DisplayMate górcső alá vette a OnePlus 7 Pro 6,7"-en és 1440 x 3120 pixelen várt AMOLED paneljét, és a lehető legmagasabb, A+ minősítést adta neki, bár a részletes elemzést majd a bemutató napján publikálja.

Úgy hírlik, a megjelenítő képes lesz akár 90 Hz képfrissítésre a folyamatosabb, gördülékenyebb átmenetekért, de váltani tud 60 Hz-re is, felhasználási módtól függően. A panel a hosszanti oldalakon várhatóan le fog kanyarodni. A következő napokban, hivatalos és nem hivatalos forrásból további információmorzsák záporára, zivatarára számítunk.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés