A OnePlus 5T elfogyott, a 6 tokjai már kaphatók

Hirdetés

Heteken belül, egyes tippek szerint konkrétan május 5-én befuthat a szenzorszigettel szerelt OnePlus 6, amelynek a gyártó már számos részletét elárulta vagy megmutatta. Természetesen kémforrásokból is kiszivárogtak már anyagok, van azonban egy harmadik kategória, amikor vagy egy hivatalos szerv (pl. a Kínai Hírközlési Hatóság) vagy egy tartozékgyártó partner túlbuzgó. Most az utóbbi a helyzet.

A OnePlus 6 és tartozékai
A OnePlus 6 és tartozékai (forrás: Mobilefun)

Az Olixar az egyik nevesebb védőtok, védőüveg és egyéb okostelefonos kiegészítőgyártó, és mint ilyen, hogy időben felkészülhessen egy-egy készülék tartozékainak legyártására, hozzájuthat a szóban forgó mobilok paramétereihez, adott esetben renderképeihez. Az se ritka, hogy a tartozékok előbb bemutatkoznak, mint a kapcsolódó mobilok, és éppen így történt most is.

A OnePlus 6 és tartozékai
A OnePlus 6 és tartozékai (forrás: Mobilefun)

Meg kell jegyezni természetesen, hogy koránt sem tekinthető hitelesnek a képeken látható mobil, viszont a tokok kivágásai miatt drasztikusan nem is térhet el túlzottan a OnePlus 6 a fent látottaknál. Ez azt jelenti, hogy a betüremkedésen kívül elöl szinte nem marad képernyőkeret (alul azért számítani lehet egy sávra), hátul pedig középre tájolódik a dupla kamera és a LED villanó, kerek helyett ovális ujjlenyomat-olvasóval. Ez egyébként azt is jelentheti, hogy nem lesz képernyőbe épített biometrikus azonosító.

A OnePlus 6 és tartozékai
A OnePlus 6 és tartozékai (forrás: Mobilefun)

A OnePlus természetesen nem fogja megerősíteni, hogy a képeken valóban a végleges csúcskészülék van, az viszont nyilvánvaló, hogy a 6 a küszöbön van, mivel az amerikai után az európai 5T készletek is kiapadtak, a gyártó pedig általában egyszerre csak egy okostelefont forgalmaz. Ami a folytatást illeti, a OnePlus 6/64 GB-os kiszerelésben nyithat, mintegy 145 ezer forintnak megfelelő valutáért, míg a csúcskiszerelés 8/256 GB-os RAM és tárolómodullal 191 ezer forint környékén landolhat.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés