A következő Xiaomiban sem lesz B20

Ismeretlen mobil bukkant fel a kínai 3C (China Compulsory Certification) adatbázisában, a certifikáció szerint pedig gyakorlatilag biztos, hogy a 800 MHz-es LTE ebből a mobilból is kimarad, ami a hazai felhasználóknak továbbra is nagy hátrány, főleg a Telenor és a Telekom vidéki hálózatain. Az engedélyben szereplő telefon egyébként minden valószínűség szerint az a Redmi Pro, amiről már a Xiaomi is spoilerezett, és ami a híresztelések alapján a gyártó első OLED kijelzős eszköze lesz.


[+]

A dupla hátlapi kamerarendszerrel ellátott kütyü várhatóan július 27-én mutatkozik be hivatalosan, de a gyártó vezérigazgatója egyre többet árul el róla a saját blogján, innen származik a biztos információ, hogy tízmagos MediaTek Helio X25 lapka kerül bele, és két kamera dolgozik majd a hátlapján.


[+]

A többi információ egyelőre csak pletykák szintjén él, volt már szó 4 gigabátj RAM-ról, akár 128 gigabájtos belső tárolóról, 5 megapixeles szelfikameráról és 4100 mAh kapacitású akkumulátorról. A bemutatón természetesen az árazás is kiderül, ami a felszereltségéhez képest minden valószínűség szerint nagyon kedvező lesz.

Azóta történt

  • Snapdragon 625-öt kaphat a Xiaomi Redmi 4

    A GeekBench adatbázisában már felbukkant az új Xiaomi, ami a korábbi híresztelésekkel ellentétben Snapdragon 625-ös lapkát rejt magában.

Előzmények

Hirdetés