A Xiaomi spoilerezik a Redmi Próról

A legkülönfélébb méret- és árkategóriában kerültek már piacra Xiaomi termékek, sőt: a hardveres komponensek beszállítói is változtak nem egyszer, OLED kijelzővel azonban érdekes módon eddig egyik miuis termék sem rendelkezett. Az első ilyen az 5,5 hüvelykes, 1080p-s Redmi Pro lesz, a Xiaomi következő, nagyszabású ajánlata.

A GizmoChina a Xiaomi poszterének célozgatásaiból arra következtet, hogy a Redmi Pro tízmagos SoC-vel mutatkozik be a július 27-ei eseményen, ez a Helio X20 vagy az X25 lehet. Mellé 4 gigabájt RAM és kiszereléstől függően akár 128 gigabájtos belső tároló kerülhet. A publikáció ugyancsak megemlíti a dupla hátlapi kamerát. Az árazásra még nem érkezett tipp, a felszereltség alapján mindenesetre a szokásos Redmi készülékeknél magasabb kezdőárra lehet számítani.


(forrás: GizChina) [+]

Idő közben egyébként egy kémfotó is befutott, rajta az állítólagos Redmi Próval, amely láthatóan szálcsiszolt fémházat és valóban dupla kamerát mutat.

Azóta történt

Előzmények

  • Xiaomi Mi Max - óriásnak kecses, kecsesnek óriási

    Az óriásphabletek kínálatát most a Xiaomi bővítette az eddigi legnagyobb mobiljukkal: a hatalmas kijelző mögött erőteljes akkumulátor bújt meg, az árazás pedig hű a gyártóhoz.

  • Xiaomi Redmi Note 3 Pro - teljesítménytúra

    Az eddig is remekelő Redmi Note 3 még erősebb hardvert, nagyobb felbontású kamerát és microSD kártyaolvasót kapott a mutatós fémház és a hatalmas telep mellé.

  • Xiaomi Mi 5 - ötcsillagos ajánlat

    Elérkezett hozzánk az ismert kínai gyártó legfrissebb csúcsmodellje, a végeredmény nem lehet kérdéses: a Xiaomi ismét komoly alternatívát mutatott a zászlóshajóra vágyó közönségnek.

  • Xiaomi Redmi Note 3 - zártosztályos zseni

    Az ártól kezdve a fémházon át az üzemidőig minden klappol az ujjlenyomat-olvasós, Helio X10-es Redmi Note 3-mal – kivéve a zárt bootloadert, ami Kína határain kívül jelenleg eléggé rossz hír.

Hirdetés