A Huawei-jel indul az ősz

Hirdetés

Idén sem marad el a berlini IFA-kiállítás, amelyen természetesen stábunk is szép számban jelen lesz. Maga az expó szeptember 2-a és 7-e között tarja nyitva a kapuit, a gyártók ugyanakkor általában már bejelentett termékeket visznek ki a standjaikra, azaz még a startpisztoly eldördülése előtt be kell mutatni aktuális újdonságaikat.

A P9 a Huawei és a Leica összefogásának első kézzelfogható eredménye
A P9 a Huawei és a Leica összefogásának első kézzelfogható eredménye. Az IFA-n érkezhet a második [+]

Így tesz a Huawei is, amely szeptember 1-jén, készül valami nagyszabásúra berlini eseményén. Ezen a ponton csak tippelni lehet, hogy milyen készülékről vagy készülékekről hull majd le a lepel, mindenesetre a Mate S és a Mate 8 frissítése sem elképzelhetetlen. Alighanem az okoskütyü vonalon is befutnak majd érdekességek, hiszen ezen a piacon is érdekelt a Huawei, amely idén 120 millió okostelefont kíván elpasszolni.

Előzmények

  • Huawei P9 Plus - nyomós ok

    Nyomásérzékelős előlappal, AMOLED kijelzővel, 64 gigabájtos tárolóval és nagyobb akkumulátorral támad a phabletes P9, ám az Erő legyen azzal, aki az árcédulát meglátja.

  • Huawei P9 - 9 pont, feketén-fehéren

    A színes és monokróm szenzorral is rögzítő, dupla Leica kamerás P9 a Huawei eddigi legjobbja, és a Kirin 955-ös SoC is hozza a csúcssebességet a mutatós készülékházban.

  • Huawei Mate 8 - kirinpáncél

    A kínaiak csúcsphabletjében már a bivalyerős Kirin 950 chipset dolgozik, kiváló az üzemidő, és két SIM-et kezel aktívan. Az ára sem rossz, a kamera viszont lehetne picit jobb.

  • Huawei Mate S - az Erő nincs vele

    Nem minden Mate S született egyenlőnek: a nálunk járt, 32 gigabájtos változat Force Touch technológiával nem, villámgyors ujjlenyomat-olvasóval és optikai képstabilizátorral viszont fel lett vértezve.

Hirdetés