Hirdetés

A HTC 10 Lifestyle is bemutatkozott

A minap lehetett olvasni arról, hogy a HTC 10 mellett egy Lifestyle névre keresztelt mobil is bemutatkozik a tajvaniaktól, ami megtörtént, csak nem úgy, ahogy azt sejteni lehetett: akárcsak az LG G5 és az SE utótagot kapott, gyengébb variánsa, úgy a HTC 10 is kapott egy Snapdragon 652-es ikertestvért, amely többek között az indiai piacon kerül majd forgalomba, írja a GSM Arena.


A küllem ugyanaz, ám néhány régióban Snapdragon 820 helyett Snapdragon 652 zakatol majd a készülékházban [+]

Különbséget jelent továbbá, hogy a Lifestyle becenevet kapó HTC 10 csak 3 gigabájt RAM-ot, és Cat.9-es LTE ehelyett Cat.6-os 4G modemet kapott. Máskülönben minden ugyanaz, így a One M9-nél vagányabb megjelenés, az újraértelmezett BoomSound hangszórók, az előlapi ujjlenyomat-olvasó, az 5,2 hüvelykes QHD megjelenítő és az Android 6.0-ra épülő Sense felület. Errefelé szerencsére a Snapdragon 820-as variáns érkezése várható, méghozzá ebben a hónapban.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

Előzmények

  • A HTC 10 hivatalos promóvideója is kiszivároghatott

    Egy nappal a bejelentés előtt záporoznak az utolsó kéminformációk és képanyagok. Most a HTC 10 termékbemutató klipje bukkanhatott fel idő előtt.

  • Íme, a HTC 10 utolsó kémfotói

    Holnap bemutatkozik a HTC 10, amiről szinte már mindent kiszivárogtattak a források, most viszont nézzük meg még egyszer, hogy fog kinézni az újdonság.

  • HTC One M9 - meleg fogadtatás

    Megérkezett a fémházas One termékcsalád harmadik tagja 20 megapixeles kamerával és következő generációs, ám nem éppen problémamentes rendszerchippel.

Hirdetés