A Honor 6X sem marad ki a frissítésből

Hirdetés

Az októberben bemutatott, 5,5 hüvelykes Honor 6X a középkategóriában is elérhetővé tette a dupla hátlapi kamerarendszert. A Huawei P9 monokróm kiegészítő modulja helyett a 6X-ben egy 2 megapixeles, főleg a mélységélesség pontosabb felmérésére szolgáló szenzor segíti a 12 megapixeles főkamerát. Hogy milyen hatékonysággal, azt még ebben a hónapban kiderítjük.


[+]

A Honor 6X ezidáig csak Kínában volt elérhető, tegnap viszont a nemzetközi piacon való megjelenést is bejelentette a gyártó a CES keretében megrendezett eseményen. A készülék már előrendelhető az Egyesült Államokban, valamint a legtöbb európai országban. Ezzel együtt a Honor frissítési terveit is közzé tette, így a 6X tulajdonosok, vagy leendő tulajdonosok a második negyedévben számíthatnak az Android legfrissebb főverziójának érkezésére, ezzel együtt a Honor saját felhasználói felületének aktualizált kiadására. Az Android Nougattal együtt az EMUI 5.0 is várományos.

Azóta történt

  • Honor 6X - tripla dupla

    Három kamera, két SIM és egy roppant takarékos SoC biztosít a felső-középkategóriás phabletnek remek alapokat, amire a Honor 6X fémházzal, bőséges memóriával és tárhellyel, valamint méretes teleppel és barátságos kezelülfelettel építkezik.

  • Nem valami masszív a Honor 6X

    Jerry tesztrutinja az esetek többségében nem végződik totálkárral, a Honor 6X viszont megsemmisítő vereséget szenvedett. Szó szerint.

  • Márciusban jön a Nougat a Honor 6X-re, de már kipróbálható

    Elindult a dupla kamerás Honor phablet és a Huawei Nova Plus EMUI 5.0-s verziójának nyílt béta tesztje, heteken belül kész a végleges.

  • Megérkezett az Android Nougat a Honor 6X-re

    Bár a két M-betűs hónapból a korábbira ígérték, csak megérkezett a kedvező árú Honor phablet Android 7.0-s frissítése.

Előzmények

Hirdetés