A Honor 60 specifikációja is kiszivárgott

A bemutató holnap lesz, a Pro verzióról viszont még mindig nem sok minden derült ki.

A Honor holnap mutatja be a 60-as szériát, ami innen nézve meglehetősen erős tempónak tűnik, Európával ellentétben (október végén volt a bemutató) viszont a Honor 50 Kínában pár nap híján már fél éve forgalomban van. A Honor 60 és 60 Pro az eddigi információk alapján inkább csak egy modellfrissítésnek tűnik, a kiszivárgott képek alapján a formaterven sem változtattak sokat, a specifikáció pedig nagyon hasonló kategóriát körvonalaz, bár a Proról még alig tudunk valamit.

A Honor 60 Proból valószínűleg lesz fekete verzió is.
A Honor 60 Proból valószínűleg lesz fekete verzió is. [+]

A Honor 60-ról viszont majdnem mindent, az információt Ishan Agarwal osztotta meg a 91mobilesszal. A kicsit nagyobb, 161,4 x 73,3 x 7,98 milliméteres készülék 6,67 hüvelykes, FHD+ felbontású, a széleken ívelt OLED panelt kap, feltehetően továbbra is magas képfrissítési periódussűrűséggel. A Snapdragon 778+ szettet a Geekbench is megerősítette, ehhez akár 12 GB rendszermemória és 256 GB belső tárhely is társulhat.


[+]

A 108 megapixeles főkamera marad, de csak egy 8 megapixeles ultraszéles és egy 2 megapixeles makró egység kíséri az ismerős formavilágú kameraszigeten, nem mintha a 2 megapixeles makró annyira hiányozna majd. A 66 wattos gyorstöltés nem változik, a telep mérete viszont 4800 mAh-ra nő, az Android 11-re épülő MagicUI-t futtató készülékek pedig Kínán kívül Google szolgáltatásokkal is rendelkeznek majd. A változások nem tűnnek nagy volumenűnek, ahhoz viszont pont elég, hogy a Honor készülékeit ne lehessen összekeverni a Huawei termékeivel.

Honor 60 Pro
Honor 60 Pro [+]

Idő közben a Honor 60 Pro specifikációja is előkerült, ami nem érdemi sok eltérést mutat az alapmodellhez képest. A lapkakészlet és a memóriavariánsok megegyezőnek ígérkeznek, a FHD+ OLED panel átmérője viszont picit nagyobb lesz, 6,78 hüvelyk, amibe egy 50 megapixeles szelfiegység lyukad majd. A legkomolyabb különbség a kamerarendszert érinti, itt ugyanis egy 50 megapixeles, makró képek készítésére is alkalmas ultraszéles egység kíséri a 108 megapixeles főkamerát és a 2 megapixeles mélységszenzort. A 66 wattos gyorstöltés is közös, amihez itt 4500 mAh-s telep társul.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés