A Gionee S9 utódja már futja a kötelező köröket

A Gionee S10 már feltűnt a kínai Hírközlési Hatóság adatbázisában, ahonnan mellesleg több információ került elő, mint a GFX-től, a készülék léte és várhatóan hamarost érkezését azért megerősíti a tesztpadon való megmérettetés. A középkategóriás eszköz dupla hátlapi kamerarendszerrel és komoly(nak tűnő) szelfimodullal hívta fel magára a figyelmet, amely akár errefelé is felbukkanhat, de valószínűleg más brand alatt.


[+]

A GFX eredményei megerősítik az eddigi értesüléseket, a készülék minden valószínűség szerint 5,5 hüvelykes Full HD kijelzővel várható, amely alatt a MediaTek Helio P10-es lapkája ketyeg. Rendszermemóriával nem spóroltak, ahogy tárhellyel sem, 4, illetve 64 GB-ra számíthatunk. Az akkumulátorkapacitás itt nem mutatkozik, de elvileg 3700 mAh lesz, ami igen kedvező üzemidőt enged feltételezni.


[+]

A kamerákról úgy tudjuk, a hátlapon két darab 13 megapixeles szenzor, az előlapon pedig egy 16 megapixeles modul figyel, a GFX ehhez képest csak egy, ráadásul 12 megapixeles kamerát regisztrált. Ezzel együtt inkább valószínű, hogy az S9 utódja szintén duál kamerás megoldást kap, valószínűleg a középkategóriában megszokott technológiával. A készülék minden esetre Android 7-tel fog futni, ez minden eddigi információval egyezik.

Azóta történt

Előzmények

  • Érkezhet a Gionee S9 utódja

    A kínai Hírközlési Hatóság által jegyzett készülék jogfolytonos utódja lehet a Gionee középkategóriás kétkamerásának.

Hirdetés