2019. március 22., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Érkezhet a Gionee S9 utódja

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: TENAA

A kínai Hírközlési Hatóság által jegyzett készülék jogfolytonos utódja lehet a Gionee középkategóriás kétkamerásának.

Hirdetés

A közkedvelt bérgyártó, a Gionee ismét egy középkategóriás készülékkel bővíti a termékpalettát, amelyek a jobbára kommersz specifikáción túl bírnak egy, de inkább két kategórián túlmutató tulajdonsággal. A tavalyi S9 is kulturált körítéssel kínált két hátlapi kamerát és erős szelfi modult. Az idei S modell nem lépi át a saját határait, de azon belül valószínűleg a szükséges pontokon fejlődött.


[+]

A TENAA adatbázisában S10 néven regisztrált eszköz ezúttal is 5,5 hüvelykes, FHD felbontású IPS panelt kap, majdnem megegyező, 154,5 x 76 x 7,6 milliméteres dimenziók mellett. A szerkezet a kialakítás alapján fémnek tűnik,a burkolatba pedig ismét maximum 2 GHz-re skálázott, nyolcmagos lapka került 4 GB rendszermemóriával és 64 GB, maximum 128 GB-tal bővíthető belső tárhellyel. Az ujjlenyomat-olvasó maradt a fizikai home gombban.


[+]

A fejlődés a kamerák terén történt, összesen ismét három szenzort szerkesztettek a készülékbe, hátra viszont ezúttal két darab 13 megapixeles modul került, előre pedig 13 helyett 16 megapixeles kamera. Az akkumulátorkapacitás is jelentősen növekedett, az eddigi 3000 mAh helyett idén 3700 mAh-val számolhatunk. A hálózati támogatás valószínűleg nem lesz teljes körű, az Android 7.0 viszont biztosnak tűnik. A Gionee modelljeinél nem ritka, hogy az európai piacra egy másik márka színeiben kerülhet az S10.

Hirdetés

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.