2017. október 18., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

A GFXBenchnél járt az Idol 4 Pro

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GFXBench

Az Alcatel Windows 10 operációs rendszert futtató monstruma Snapdragon 820 chipsetet kaphat, amihez érdekes hardveres képességek tartoznak.

Hirdetés

Épp tegnap írtunk arról, hogy az Alcatel további taggal bővítené az Idol 4 családot, amit egyszerűen csak Prónak hívnak majd. A készülékről kiszivárgott egy renderkép is (ez látható alant), ezen jól látható, hogy a mobil fedélzetén Windows 10 operációs rendszer teljesít szolgálatot, a kínai gyártó tehát az Android mellett az ablakos platformra is kiemelt figyelmet fordít.


[+]

Az Idol 4 Pro most a GFXBench adatbázisában is tiszteletét tette, a leírásból pedig több minden kiderül a várható specifikációval kapcsolatban. Az előlapon egy 6 hüvelykes, 1080 x 1920 pixel felbontású kijelzőre lehet számítani, a hátlapra pedig egy 20 megapixeles kamera kerülhet. Érdekes módon RAM-ból mindössze 2 gigabájtot kapott a kütyü, ám a végleges modellben inkább másfél, vagy inkább kétszer ennyire lehet számítani.

Főleg annak fényében, hogy a burkolat alatt egy Snapdragon 820 chipset dolgozik majd, a Qualcomm legerősebb lapkája mellé pedig alighanem több rendszermemória dukál. Az adattároló mérete 64 gigabájt lesz, nem elképzelhetetlen, hogy ezt még microSD-vel is bővíteni lehet majd. A hírek szerint a Continuum támogatása sem marad el, ami az S820-nak már nem lesz nehéz feladat.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.