Hirdetés

2019. március 19., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Tartozékok rovat

A Gear S2-ből is két variáns lesz?

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: G For Games

Két, különböző kódjelű Samsung okosóra is ellátogatott az FCC-hez, és külföldi sajtóértesülések a készüléknevet is tudni vélik: a Berlini IFA-n bemutatkozhat a Samsung Gear S2 és Gear S2 Classic.

Hirdetés

A minap többször is beszámoltunk arról, hogy a Motorola Moto 360 folytatása két méretben érkezhet, és a következő, kerek óralapos Samsung Gear óráról is bőven közöltünk híreket, többek között a legutóbbi Galaxy Unpackedről, ahol egy pillanatra felbukkant a Gear S folytatása. Most úgy tűnik, hogy nemcsak a Moto 360-ból, hanem a Gear S2-ből is két variáns lesz, a GForGames ugyanis rábukkant egy-egy FCC dokumentumra, amelyek a Gear S2 amerikai megjelenésének adtak zöld utat.

Ha már nála volt, Dennis Miloseski lencsevégre kapta a jövő héten bemutatkozó Gear okosórát
Ha már nála volt, Dennis Miloseski lencsevégre kapta a jövő héten bemutatkozó Gear okosórát

A fenti oldal úgy tudja, hogy a SM-R720 kódjelű darab egyszerűen Gear S2 néven startol majd el, az SM-R732 nevű variáns pedig Gear S2 Classic utótaggal. A fenti képen talán ez utóbbi „bukhatott le” pár napja, egy Samsung munkatárs Instagram oldalán. A két új Gear eszköz TizenOS rendszerrel, 360 x 360 pixeles AMOLED kijelzővel, Exynos 3472-es SoC-vel, 768 megabájt RAM-mal, 4 gigabájt belső tárolóval, NFC-vel és egy sor szenzorral érkezhet, beleértve a pulzusszám mérőt. A tápellátásért 250 milliamperórás telep felelhet. Stábunk ott lesz a Samsung szeptember 3-ai eseményén, hogy az új Gear(eke)t közelebbről is szemügyre vegye.

Hirdetés

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.