Az Instagramon is felbukkant a Gear S2

Aki élőben követte a Samsung legutóbbi Galaxy Unpacked eseményét, nem csak a Note5 és S6 edge+ készülékekkel ismerkedhetett meg, pár pillanatra megcsodálhatta a Samsung következő, ezúttal kerek óralapos Gear kütyüjét, amit alighanem Gear S2 néven mutatnak be a berlini IFA-n. Az okosóra egy hivatalos Samsung prospektusban is felbukkant, most pedig a gyártó egyik munkatársa, Dennis Miloseski büszkélkedett el vele az Instagramon.

Ha már nála volt, Dennis Miloseski lencsevégre kapta a jövő héten bemutatkozó Gear okosórát
Ha már nála volt, Dennis Miloseski lencsevégre kapta a jövő héten bemutatkozó Gear okosórát

Ez az első alkalom, hogy az óra nem egy render- vagy stúdióképen mutatja meg magát a közönségnek. Ezúttal az is kiderül, hogy a színes kijelzős okosórának a jobb oldalán két gomb is található, azt viszont továbbra sem lehet megállapítani, hogy ezt az eszközt lehet-e majd kezelni egy kijelzőt körülvevő tárcsával, ahogy az a korábbi tizenes SDK-ban látható volt. A megjelenítő körüli keret a fenti képen elég vékonynak tűnik, ám nem zárható ki, hogy azt az óramutató járásával megegyezően vagy ellentétesen el lehet forgatni.  Kis csapatunk ott lesz a Samsung IFA-s eseményén, hogy az új Geart közelebbről is szemügyre vegye, és ha lesz rajta tárcsa, mindenképpen megtekergetjük.

Azóta történt

  • A Gear S2-ből is két variáns lesz?

    Két, különböző kódjelű Samsung okosóra is ellátogatott az FCC-hez, és külföldi sajtóértesülések a készüléknevet is tudni vélik: a Berlini IFA-n bemutatkozhat a Samsung Gear S2 és Gear S2 Classic.

  • Tizenes mobilokkal is együttműködhet a Gear S2

    Kicsit furcsa, ám egyelőre még nincs Gear Manager alkalmazás tizenes mobilokra, amely a tizenes Gear S okosórákkal együttműködne. Ez hamarosan megváltozhat.

Előzmények

Hirdetés