Már logót is kapott a Samsung-féle asszisztens

Hirdetés

A TMDN (European Trade Mark and Design Network) központjában bukkant fel egy logo, és a hozzá tartozó fantázianév, így biztosak lehetünk abban, hogy érkezik egy Bixby névre hallgató szolgáltatás a Samsungtól, ami minden valószínűség szerint a gyártó önálló személyi asszisztense lesz, a Google Assistant tehát valószínűleg nem a Samsungokon fog kiteljesedni. A logóra a Samsung jelenlegi design-irányvonala jellemző, szóval nem lehetünk meglepve, és a B-t formázó karakter is értelemszerű.

Bixby névre keresztelték az újdonságot
Bixby névre keresztelték az újdonságot [+]

A Bixby várhatóan 8 nyelvvel (angol, kínai, francia, német, olasz, koreai, portugál és spanyol) fog startolni, előhívásához pedig a Hello varázsszót kell elejtenünk. A rendszer március 29-én, a Galaxy S8 és S8 Plus társaságában mutatkozhat be, így nyilvánvalóan ez a készülékpáros fogja először megkapni.

Azóta történt

  • Frissítve! Rövid videón a Galaxy S8

    Ha ilyen jól fog kinézni, felesleges titkolózni: kémfotók és renderképek után pár másodperces mozgógépen is megcsodálható a Samsung csúcstelefonja.

  • Blass szerint is drága lesz a Galaxy S8

    Az Evleaks a telefonok mellett a kiegészítők árazását is elárulta, plusz bedobta a színvariációkat a közösbe. Más kémforrás az AKG fülest kapta lencsevégre.

  • Frissítve! Hivatalossá vált a Samsung új hangasszisztense

    A Samsung sajtóközleményben mutatta be az új csúcskészülékekkel debütáló, mesterséges intelligenciára alapozott asszisztensét.

  • Készlethiány várható a Galaxy S8-ból?

    Koreai értesülések szerint a Snapdragon 835-ből és az Exynos 8895-ös SoC-ből is kevesebb gördülhet le a gyártósorokról kezdetben, mint amennyit a Galaxy S8 és az S8+ kereslete megkívánna.

Előzmények

Hirdetés