2019. március 22., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

A China Telecomtól nyilatkoztak a következő iPhone-okról

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PhoneArena

Kína egyik legnagyobb szolgáltatójának embere árult el információkat a következő generációs Apple mobilok kamerájáról, kijelzőjéről, hardveréről.

Hirdetés

A China Telecom Kínai egyik legnagyobb mobilszolgáltatója, attól függetlenül, hogy ügyfélszám tekintetében a China Mobile-tól azért jelentősen le van maradva. Az operátortól a napokban nyilatkoztak a következő generációs iPhone készülékekről, amelyek szeptember 18 és 25 között kerülhetnek forgalomba. A Force Touch kijelzőről is esett szó, az ember szerint pedig mindkettő eszköz megkapja a nyomásérzékeny kijelzőt, tehát nem csak a nagyobb modell kiváltsága lesz ez. Az ötlet egyébként jó, már az Apple Watch-nál is láttuk működni, de azért a cupertinóiaknak fel kell kötni a gatyaszárat, mert a hírek szerint a ZTE Axon Mini és a Huawei Mate S is ilyen típusú megjelenítőt kap.


[+]

A rózsaszín árnyalatú iPhone lehetőségét kizárta az interjúalany, bár az eddigi képek is inkább csak valamilyen photoshopos módosításnak tűntek, mint valóságosnak. Ahogy azt eddig is sejteni lehetett, immár 2 GB RAM kerül majd az új mobilokba, és a kamerák felbontása is 8 megapixelről 12-re nő majd. Az erőforrást az Apple A9 rendszerchip biztosítja majd. Ezek persze egyáltalán nem meglepő tények, számtalanszor volt már szó ezekről. Azt viszont a válaszadó sem tudta, hogy lesz-e 4 hüvelykes iPhone 6c, vagy éppen 12,9 hüvelykes iPad Pro, pedig ezek még az előbbieknél is érdekesebb kérdések.

Hirdetés

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.