- [Re:] Pebble - az átgondolt okosóra
- [Re:] Egyre komolyabb egészségügyi funkciókat kap az Apple Watch
- [Re:] Máris befutott a Mi Note 10, vele együtt pedig a Note 10 Pro
- [Re:] MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Google Wear OS (Android Wear) okosórák topicja
- [Re:] Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- [Re:] Tízmillió felett a Redmi Note 8 széria
- [Re:] Apple iPhone 11 Pro Max - tiltott gyümölcs
- [Re:] Samsung Galaxy S10e - esszenciális
- [Re:] Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt
Hozzászólok Aktív témák
-
Robi BALBOA
őstag
Istenem csak jöjjenek már az ilyen telók.
De ezek is úgy jönnek mint a moduláris ketyerék, a brutális aksik stb.....Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika-
-
pusszycat
veterán
Nekem is rég volt ingzsebben mobil.
" Minél előbb, annál hamarabb." - by pusszycat. Samsung 860 EVO SSD 500 GB inside :) Samsung Galaxy S9 Plus & Huawei P Smart
-
Haszontalan dolgok ezek is. Gyorsan avuló hibaforrások.
Egyedül a grafén és hipertech anyagok, meg nanotechnika fogja ezt megoldani. Bár még mindig kétlem, hogy ez így hasznos.[ Szerkesztve ]
BlackBerry Key2, Telegram newschannel-> t.me/crossnordic ursa.major-et-tutanota.com BBMe: EF02F120
-
->Raizen<- (#8)
Lássuk csak. Naponta minimum 20x nézzük meg a mobilunkat a statisztika szerint.
Ez évente nem kevés....Kétlem, hogy a filigrán szerkezetek hibamentesen ezt ki fogják bírni. Egy csukló igen, de egy aktív kijelző????
BlackBerry Key2, Telegram newschannel-> t.me/crossnordic ursa.major-et-tutanota.com BBMe: EF02F120
-
NandorHUN
addikt
Elértünk ahhoz a ponthoz, hogy már nem lehet eladni az új telókat, szóval ki kell találni valamit amivel még megy a szekér.
Fényképzőgép átalakítók: Sony, Canon, Nikon, Fujifilm, Olympus gépekre// ITT: https://hardverapro.hu/apro/adapterek_atalakitok_sony_e_nex_canon_es_nikon-ra/friss.html
-
tibaimp
őstag
+1
Szerintem a gyártóknak is ez a bajuk vele, ők már tesztelik ezt laborban és valszeg nem bírja, ezért nem jönnek az ilyen megoldások egy gyártótól sem, mert azt meg nem merik bevállalni, hogy rengeteg gar probléma legyen, vagy erre ne terjedjen ki a garancia, mert az meg presztízs veszteség.A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Én már a holografikus ketyeréket várom de nagyon
De ez még minimum 10 év sajnos, vén f@sz leszek addigra -
aelod
veterán
Hülyeség ilyen irányba pénzt és energiát pazarolni. Inkább fektessék az akku kapacitás növelésébe. Annak van gyakorlati haszna is. Nem csak e-pénisz mutogatás. Ezeket a projekteket meg kéne hagyni a nagy kiállításokra koncepció formájában és ott lehet ámuldozni. A hétköznapokra meg olyan fejlesztések kellenének amiknek van gyakorlati haszna. Az LG meg egyáltalán ne ezzel foglalkozzon hanem a termék palettájának és a készülékei újragondolásának a megvalósításán. Mert amit az utóbbi években műveltek az masszív mélyrepülés...
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
tibcsi0407
félisten
Majd a többiek után fél évvel paper launch keretében kiadja. Onnan számítva 3-4 hónap múlva már Amcsiban és Koreában valóban kapható is lesz, majd további 3 hónap után ideér.
A bootloop, sárgulás csak később lesz, arra nem tudok dátumot mondani.OnePlus 7T Pro Mclaren edition
-
Hát ja, az már más tészta, hogy 70%~a alaplap hibás volt majdnem
Hozzászólok Aktív témák
ma A hajlítható G Flex gyártójának újabb formatervezési mintáit fogadták el.
- Alza.hu
- OLED TV topic
- Aliexpress tapasztalatok
- HiMedia lejátszók
- [Re:] Új Crash Bandicoot játék bejelentése várható hamarosan?
- PH!otósok beszélgetős offolós topikja
- [Re:] Intel félkonfig Karácsonyra
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- [Re:] Marantz PM-66SE KI Signature sztereó erősítő
- [Re:] EVGA 1060 SC Eladó ! (GARIS)
- További aktív témák...