Evan Blass nem vár összehajtható LG mobilt a CES-re

Hirdetés

Las Vegas minden évben megrendezi a Consumer Electronics Showt, avagy szimplán csak a CES-t, amelyen 2019. január 8-a és 11-e között mi is részt tervezünk venni. A nagy vállalatok még kapunyitás előtt tartják meg sajtóeseményeiket, és az LG keynote-ja is hivatalos: január 7-én, helyi idő szerint 18:30 és 19:30 között mutatja be a dél-koreai gyártó a legfrissebb termékeit.

Renderkép az LG frissen elfogadott formatervezési mintája alapján
Renderkép az LG egyik elfogadott formatervezési mintája alapján (forrás: Letsgodigital) [+]

Az LG Electronics rendkívül széleskörű termékpalettával rendelkezik, ezért egyelőre még nem világos, mely kategóriák kapnak friss modelleket és érdekességeket. A gyártó mindenesetre a mobilpiacon is érdekelt, és a pletykák, illetve formatervezési minták szerint összehajtogatható kijelzős ketyerével is készül. Evan Blass, az egyik legnépszerűbb twitteres kéminformátor ugyanakkor nem számít ezen a vonalon az LG-től bejelentésre. Sokkal valószínűbb egyébként, hogy a februári MWC környékén lesz hangosabb a mobilszektor az összecsukható megjelenítős termékektől.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

  • CES Blog: Este már Los Angelesben alszunk - na persze!

    A propelleres Bombardier gép rendben fel- és leszállt, aztán a Dreamliner megadta magát – rögtönzött este Los Angeles helyett Varsóban, ahova úgyis el akartam menni.

  • CES Blog: Varsó - Los Angeles második (harmadik) nekifutásra

    A LOT megint nem bírt magával: londoni gépük is lerobbant, úgyhogy ugrott az American Airlines csatlakozás. Szerencsére a British Airways Boeing 787-esét elértük, és a lengyel télből csak pálmafás 20 fokba jutottunk.

  • CES blog: La La Land

    Szűk másfél nap jutott Los Angelesre – mit lehet megnézni ennyi idő alatt egy 15 milliós metropoliszban? Hollywoodot, az óvárost, LA-t naplementekor és Santa Monica Beachet.

Előzmények

Hirdetés