Új BenQ Mobile készülékek a CeBIT-en II.

Hirdetés


BenQ-Siemens CL71

A BenQ-Siemens CL71 teljes körű multimédiás telefon figyelemre méltó formatervezéssel. Az elegáns megjelenésű, vékony készülék letisztult vonalaival és fémes hatásával kiérdemelte a 2006-os iF Design díjat. A félautomata szétcsúsztatható készülék egy mozdulattal, könnyedén nyitható. A CL71 Bluetooth-kapcsolattal is rendelkezik, így egyszerűen küldhetünk és fogadhatunk fotókat, videókat, zenei fájlokat vagy MMS-eket. A legfontosabb pillanatokat a beépített kamerával örökíthetjük meg, amellyel sorozatképeket is készíthetünk. Az IPS-technológiájú kijelzőn nagyobb látószög-tartományból is kiváló minőségben jelennek meg a felvételek. A mobiltelefon MP3-lejátszója és a sztereó fülhallgatóba épített FM-rádió tökéletes hangzást garantál, a microSD kártya pedig elegendő helyet biztosít az állományok tárolásához.


BenQ-Siemens E61.

Fülünket és szemünket egyaránt kényezteti a BenQ-Siemens E61. A telefon zenei funkciói egyszerűen működtethetők a készülék tetején lévő gombok segítségével. Az E61 tízórányi zenét játszik le, a számokat pedig mi magunk is énekelhetjük a kijelzőn megjelenő dalszövegek segítségével. A mobiltelefon hangszórói és sztereó fülhallgatója kellemes hangzást garantál, amely a hatsávos hangszínszabályozóval saját ízlésünknek megfelelően finomítható. Személyi számítógépünkről könnyedén letölthetjük a fájlokat a készülékre USB-adatkábelen keresztül, vagy MMS-ben küldhetjük el a legújabb zenéket barátainknak és kollégáinknak. Zenei gyűjteményünket az 1GB tárhelyet biztosító, csatlakoztatható MiniSD-kártyán tárolhatjuk. Az ergonomikus kialakítású, ék alakú E61 figyelemfelkeltő mobiltelefon, amely tökéletesen illeszkedik a kezünkbe.


BenQ-Siemens EL71

A BenQ-Siemens EL71 vékony mobiltelefon letisztult vonalaival és időtálló eleganciájával ragadja meg a figyelmet. A félautomata, szétcsúsztatható telefon a legújabb divatirányzatoknak megfelelően minőségi anyagokból készült magnézium- és alumíniumborítással. A készülék nem csak külsejével hódít: nagyméretű, QVGA színes kijelzője napsütésben is jól látható, kamerájával pedig álló- és mozgóképeket is készíthetünk. Az EL71-et a tartozékként kapható IHM-100 zenei adatkábelen keresztül rácsatlakoztathatjuk otthoni zenelejátszónkra, így a telefon a házibulikon is kitűnő zenei szórakoztatóeszköz lehet. A készülékhez tartozó microSD-kártyán számos képet, zenei állományt vagy akár játékprogramot tárolhatunk.


BenQ-Siemens P51

A BenQ-Siemens P51 nagyteljesítményű és sokoldalú okostelefon. A készülék Windows Mobile 5.0 operációs rendszerrel működik, és a legfrissebb technológiai alkalmazásokat foglalja magában. A telefon számos üzleti funkciót tartalmaz, így ideális kommunikációs eszköz a szakmai felhasználók számára. A mobiltelefonban lévő adatokat pillanatok alatt össze tudjuk egyeztetni a számítógépen lévőkkel, elektronikus leveleinket pedig folyamatosan tudjuk ellenőrizni a P51-gyel, hogy szükség esetén azonnal válaszolhassunk rájuk. A készüléket az irodában, a vasútállomáson illetve a repülőtéren is használhatjuk, és a fontos üzleti találkozók előtt végső módosításokat végezhetünk a Power Point-ban elkészített előadásanyagunkban. Az okostelefonban lévő GPS-nek köszönhetően a P51 navigációs eszközként is funkcionál. Az adatokat QWERTY billentyűzeten vagy érintőképernyőn vihetjük be a készülékbe, amellyel Bluetooth-on, USB-n valamint WLAN-on keresztül csatlakozhatunk a hálózatra. A világhálóra kapcsolódva a P51-gyel internetes hívásokat is bonyolíthatunk. A telefon széleskörű multimédiás alkalmazásai között találjuk az 1,3 megapixeles kamerát és a 3D-hangzással valamint hangszínszabályozóval rendelkező zenelejátszót. A funkciók tárházát tovább növelhetjük SDIO-kártyák segítségével.

A fent bemutatott BenQ-Siemens készülékek várhatóan nyáron kerülnek a hazai üzletekbe.

  • Kapcsolódó cégek:
  • BenQ

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés