2018. május 27., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

A bemutató előtt teljes pompájában díszeleg a OnePlus 5

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: OnePlus | Frissítve:

Egy TV-s reklámszpot és zoomfotók mellett hétfőn délután egy komplett „így készült” videó is felkerült az internetre.

Hirdetés

Holnap mutatkozik be a OnePlus 5, és ezt már annyiszor leírtuk mi is, hogy sokak agyába beéghetett a kedd este, hat órai start. Ilyenkor szokták a gyártók és a kémforrások a maradék információikat elsütni, és ezekhez most egy reklámszpot is csatlakozik Indiából, amit Sunny Sethinek sikerült rögzítenie.

Mindez megerősíti a június 22-ei értékesítést Indiában, ahol első körben az Amazon fogja árusítani. Bár eddig volt ellentmondás annak a tekintetében, hogy a OnePlus által is megmutatott, dupla hátlapi kamerarendszer színes + monokróm, avagy normál + teleobjektíves rendszert használ-e majd.


[+]

Nos a fenti képeket a vezérigazgató Pete Lau közölte a PhoneArena szerint, és mivel ezek között, úgy tűnik, szerepel egy zoomfotó is (a negyedik), az előbbi tűnhet a befutónak. A felbontás minden esetben 16 megapixel.


(forrás: SlashLeaks) [+]

Nemcsak konkrét, hanem egymásnak ellentmondó pletykák is felbukkantak: a TrueTech 4000 mAh-s telep bevetésére számít, míg a SlashLeaks a több forrásban is megemlített, 3300-as számadatra tippel. A készülék vékony mivoltát figyelembe véve inkább az utóbbi tűnik reálisnak. A bemutatót errefelé lehet majd megtekinteni, élőben.

Frissítés: pár óra sem telhet el újabb információmorzsa felbukkanása nélkül, bár a The Verge videója morzsa helyett szállítja az egész péksüteményt. Fény derül a normál + teleobjektíves kamerarendszerre, a korai prototípusokra és a OnePlus 5 megalkotásának céges filozófiájára. - Bone123

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.