Hirdetés

A9 néven érkezik a ƒ„HTC Aero”?

Két készülőfélben lévő HTC csúcsmodellről is hallani mostanság pletykákat és állítólagos kéminformációkat. A „Hero” becenevű eszköz a friss hírek szerint O2 néven startolhat el valamikor a következő év elején, amikor a Snapdragon 820-as SoC elérhető lesz, és 6 hüvelykes QHD kijelző viríthat az phablet előlapján, amivel a HTC One Max örökébe léphetne a 4 GB RAM-mal szerelt kütyü.

A HTC One M9 szálcsiszolt fém hátlapján egy nagy felbontású kamera virít
Egy ideje már pletykálnak a HTC Aeróról, amely a One M9-hez hasonlóan (fent) fémházzal és többek között szürke festéssel érkezhet [+]

Most a másik sokat emlegetett készülék típusnevére is tipp érkezett: a Mobile-Dad.com úgy tudja, hogy a „HTC Aero” egyszerűen csak A9 néven mutatkozhat be, talán még ebben az évben, amennyiben a MediaTek tízmagos, Helio X20-as SoC-ja elérhető lesz. Túl sok más információ nem derült ki, csak annyi, hogy ez az eszköz folytathatja a fémházas hagyományokat, az kijelzőt a széleinél ívesre csiszolt üveglap védheti, arany és szürke színvariánsokban lehet elérhető, és 3-4 ezer jüan között mozoghat az ára (kb. 130-170 ezer forint).

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés