2019. március 21., csütörtök

Gyorskeresés

Mit mutat be szeptember 29-én a HTC?

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GSMArena

Három héten belül kerül megrendezésre a következő, nagyobb HTC-esemény, amin okostelefon(ok), illetve okosóra is napvilágot láthat.

Hirdetés

A nemzetközi szaksajtó már szeptember 6-ára várta a következő HTC-csúcsmodell leleplezését, erre azonban nem került sor, helyette a középkategóriás Desire 728 látott napvilágot. Most viszont ismét egy bejelentésre készül a gyártó, a saját otthonának számító Tajvanban szeptember 29-én kerül megrendezésre egy esemény, aminek szlogene: The World Best Meets The Best. Ezek alapján sejthetjük, hogy nem egy belépőkategóriás eszköz bemutatására készülnek, elképzelhető, hogy itt debütál a QHD felbontású kijelzővel rendelkező HTC Butterfly 3, de az sem kizárt, hogy a HTC A9 (Aero) lesz reflektorfényben.

Mit mutat be szeptember 29-én a HTC?

A Butterfly 3-mal kapcsolatban a legkomolyabbak a tippelgetések, egyes tajvani források szerint már októberben piacra kerülhet a Snapdragon 810 rendszerchipen alapuló, 5,2 hüvelykes kijelzővel ellátott mobil, 20 900 tajvani dolláros áron, azaz körülbelül 180 000 forintnak megfelelő összegért. Közben pedig arról is sok szó esik, hogy egy Android Wear-alapú okosórával is készülhet a gyártó, amiről egyelőre annyi szivárgott ki, hogy halfbeak kódnéven fut a fejlesztése, illetve egy kör alakú, 360 x 360 pixeles felbontású kijelzővel jelenhet meg.

Hirdetés

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.