8K videózásról és ZEISS effektekről árulkodnak a Nokia 9-hírek

Az új Nokia csúcsmodellnek kamerásan nagyot kell villantania, és ezt biztosan a HMD is érzi, funkciókkal legalábbis jól megtömi a 9.3-at, állítólag.

Hirdetés

Advertisement

Rengeteg hátlapi kamerával sem tudott igazán komoly szintre lépni a HMD-s Nokia csúcsmodell, a 9 PureView, a következő nagy bizonyítási lehetőség minden bizonnyal a 9.3 PureView lesz, ami a következő zászlóshajó, legalábbis a jelenlegi források szerint. A Nokia PowerUser oldal belsős forrásra, tesztelt prototípusokra hivatkozva állítja, hogy az újdonság 8K videót is tud majd rögzíteni 30 fps sebességgel, ez minden bizonnyal a 108 megapixeles Samsung kameraszenzoron keresztül fog megvalósulni.

Ben Geskin koncepciója a Nokia 9.3 PureView-ról
Ben Geskin koncepciója a Nokia 9.3 PureView-ról (forrás: Ben Geskin) [+]

Fotós módokban is jöhetnek az újdonságok, sokkal fejlettebb lehet az éjszakai és a Pro mód, és bekerülnek az exkluzív ZEISS-effektek is - az exkluzivitás ebben az esetben azért lehet fontos, mert most már a Sony is használja a márkanevet. A többszörösen elhalasztott, most már Snapdragon 865-tel ígért készülék premierjének időpontjáról és várható áráról még nem tudunk semmit.

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nokia

Hirdetés

Előzmények

Hirdetés