5G-s középkategóriás érkezhet a Honortól is

A Honor 30S várhatóan a csúcsmodellek árszintje alatt, mégis a legfejlettebb mobiladat-képességekkel érkezhet, elsőként persze Kínába.

A tavaly szeptemberben bemutatkozott Honor 20S utódjaként érkezik a gyártó 5G-s középkategóriása - ezen információ megszerzéséhez nem is kellett mást tenni, mint italautomatából Sprite-ot venni Kínában, ahogy ez a lenti képen látható.


[+]

A gyártó semmi egyéb hivatalos információt nem közölt eddig, viszont más kínai forrásból már renderkép is érkezett a négyszögletű kamerapúppal és oldalsó ujjlenyomat-olvasóval ellátott mobilról, amit alant lehet látni.

A jelenlegi hírek alapján a még szintén bejelentés előtt álló Kirin 820-as rendszerchip hajthatja a mobilt, és persze az is nagyon valószínű, hogy az európai változatokon kizárólag HMS lesz majd. Ám a premierre még biztosan nem a következő néhány hétben kell számítani.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

Előzmények

  • Huawei Nova 5T - álruhában

    Ha valakinek már csak küllemre is nagyon ismerős a Nova 5T, az egészen biztosan nem az uniformizálódó mobildizájn trendek miatt van. Hanem mert ez a Honor 20.

  • Honor 20 Pro - megkésve bár, de törve nem

    Végre ideért a Honor aktuális csúcsmodellje, ami tud újat mutatni még a Huawei néven futó termékek mellett is, árban pedig most is kicsit kedvezőbb.

  • Honor 9 - fény-másolat

    A Honor 9 tulajdonképpen egy Huawei P10, csak csillogós felülettel és alacsonyabb árcédulával. Generációsan ugyanakkor idén kevés dolog változott. Marad vajon az ár/érték trófea is?

Hirdetés