500 ezer eladott iPhone Indiában

Az Apple eddig körülbelü 500 ezer iPhone 6 és iPhone 6 Plus mobilt értékesített Indiában, már ami a 2014 októbertől decemberig tartó időszakot illeti. Az Economics Times jelentése szerint ez egyébként nem rossz eredmény, hiszen körülbelül a duplája az ezt megelőző évben elért eredményeknek, és a nagyjából fele a 2013 október és 2014 szeptember közötti időszakban eladott összes iPhone számához mérve.

A tavaly szeptemberi bemutató, majd az azt követő időszak egyébként óriási siker volt az Apple számára, hiszen Amerikában például vitték a kisebb és a nagyobb modellt is, mint a cukrot, globálisan pedig már az első hétvége után elérték a 10 milliós eladott darabszámot a legújabb iPhone készülékek. Az almás vállalat egyébként további lépésekre készül a világ második legnépesebb országában, amivel még egy fokkal jobban fellendíthetik a telefonok értékesítésének mértékét.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

  • Jöhetnek a vízálló iPhone-ok

    Az Apple újabb szabadalmat védetett le, mely által nem kell radikálisan eltérni a mostani formatervtől, mégis IP-védettséget kaphatnak a készülékek.

  • Egyre fontosabb India az Apple-nek

    Az Apple két legnagyobb beszállítója immár Indiában készíti az iPhone 13 és 13 Mini készülékeket. A Pro gyártósorai egyelőre maradtak Kínában.

Előzmények

  • Apple iPad Air 2 - kis levegővétel

    Nincs könnyű dolga az Apple-nek, ha a táblagépük fejlesztéséről van szó, de azért mindig megoldják a feladatot. A második generációs Air is nagyon jó lett.

  • Apple iPhone 6 - a méret nem minden

    A kisebbik iPhone is sokat nőtt az elődhöz képest, de épp azon a határon van, amit egy kézzel még megerőltetés nélkül lehet használni. Nagyobb is rá a kereslet, mint a 6 Plusra.

  • Apple iPhone 6 Plus - szükség törvényt bont

    Az Apple soha nem látott méretű iPhone-t dobott piacra, hogy saját pályáján verje meg a Samsungot. Megváltozott formavilág, új iOS, fejlesztett kamera... elég ez a sikerhez?

  • Apple iPhone 5s - tud ujjat mutatni

    Az iPhone 5 újdonsága külsőre nem sokat változott, de erősebb hardver, fejlettebb kamera, valamint egy Home gombba épített ujjlenyomat-olvasó került bele.

Hirdetés