4 millió regisztráció a Meizu m5-re 24 óra alatt

Hirdetés

Október utolsó napján mutatkozott be hivatalosan a Meizu m5, ami túl sok újdonsággal nem kecsegteti a felhasználókat az elődmodellhez képest, hacsak a 0,2 hüvelykkel megnövelt kijelzőt és az új színekben elérhető polikarbonát házat nem számítjuk ide, viszont az ár/érték aránya még így is remeknek mondható, ami az érdeklődésen is látszik. Ahogy az több kínai gyártónál is lenni szokott, az értékesítés előtt regisztrációs időszakkal mérik fel az igényeket, az m5 pedig ezen a téren remekelt: 4,3 millió ember jelezte vásárlási szándékát 24 órán belül.


[+]

Természetesen nem árt figyelembe venni, hogy ezek a feljegyzések nem járnak fizetési kötelezettséggel vagy tranzakcióval, az első eladott darabok november 7-e környékén indulhatnak útnak, viszont úgy tűnik, az m5 iránt is nagyon sokan érdeklődnek.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Meizu

Azóta történt

  • Ilyen lesz a Meizu M5s?

    A teljesítményteszt eredmények után képek is érkeztek a várhatóan hamarosan bemutatkozó Meizu készülékhez.

  • Meizu M5 - több sávon halad a forgalom

    Hardveres szempontból nincs nagy előrelépés az elődhöz képest, viszont a B20 megjelenésével kompromisszummentesen használható az új Meizu.

Előzmények

  • Bemutatkozott a Meizu m5

    Ahogy az várható volt, bemutatkozott a cég új belépőmodellje, ami Kínában 30 ezer forint alatti összegért vihető haza, mellé pedig elég gazdag felszereltséggel bír.

  • 6 gigabájt RAM a Meizu m5-ben?

    Lehetséges, persze csak a legnagyobb tárolóegység mellé járhat a jelentős mennyiségű memória.

  • Ismét felbukkant a Meizu m5

    Újabb képek jelentek meg a kínai gyártó legújabb belépőmodelljéről, ami egy hét múlva hivatalosan is bemutatkozik.

Hirdetés