Ismét felbukkant a Meizu m5

Hirdetés

Nemsokára hivatalosan is napvilágot lát a Meizu m3s utódja, ami jó eséllyel az anyaország tetrafóbiájából adódóan nem m4, hanem m5 néven kerül piacra. Most két új kép került elő a belépőmobilról, ami egy halványzöld variánst és műanyag hátlapot sejtet, bizonyos források szerint az m5 olcsóbb lesz elődjénél, ugyanakkor azonban nem csak az anyaghasználat terén, hanem akár az ujjlenyomat-olvasó eltűnésében is tetten érhető lesz a visszalépés.

Elölről nem láttunk képeket, az ujjlenyomat-olvasó még mindig kérdéses, ha nem az m3s alá árazzák, remélhetőleg nem marad ki. Elölről nem láttunk képeket, az ujjlenyomat-olvasó még mindig kérdéses, ha nem az m3s alá árazzák, remélhetőleg nem marad ki.
Elölről nem láttunk képeket, az ujjlenyomat-olvasó még mindig kérdéses, ha nem az m3s alá árazzák, remélhetőleg nem marad ki [+]

A rendszerchip maradhat a régi, ami a kijelző és a várható optimalizáltság ismeretében jó eséllyel nem fogja megkeseríteni a felhasználók életét, az MT6750-től egyébként reálisak is ezek az eredmények a GeekBench 4-ben, és az sem kizárt, hogy csak a 16 gigabájtos alapkivitelben lesz 2 gigabájt RAM, egyébként 3 kerülhet bele.

A GeekBench tesztjén is szerepelt a hó végén bemutatásra kerülő eszköz
A GeekBench tesztjén is szerepelt a hó végén bemutatásra kerülő eszköz [+]

Október 31-én tehát kiderül, hogy mit kínál a Meizu, a specifikáció már nem olyan vonzó, mint korábban nem kevés alkalommal, viszont egy nagyon jó árral ismét felkelthetik a vásárlók figyelmét.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Meizu

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés