Hirdetés

LG blog: 33 díjat söpört be az LG az MWC-n

Az LG a tavalyi évvel ellentétben idén a barcelonai Mobile World Congress alkalmával tartotta nagyszabású eseményét, ahol több újdonság is terítékre került. A cég életében az egyik legfontosabb láncszem immár a G5 névre keresztelt készülék, mely a csúcskategóriában versenyez, köszönhetően az előlapra szerelt 5,3 hüvelykes, QHD felbontású Quantum IPS kijelzőnek, illetve a kiváló hardveres felszereltségnek, kezdve a Snapdragon 820 lapkától a 4 gigabájtnyi rendszermemórián át egészen a 16/8 megapixeles dupla kameráig vagy éppen az ujjlenyomat-olvasóig.


[+]

A G5 egyik legnagyobb dobása a Modular Type, azaz moduláris kialakítás, aminek köszönhetően nemcsak az akkumulátort lehet továbbra is cserélni, hanem különböző kiegészítőket is csatlakoztathatunk a telefonhoz, legyen az HiFi DAC, vagy éppen a fényképezést megkönnyítő elem. Az innovatív kialakítást és különleges tartozékokat, újdonságokat a GSM Szövetség (GSMA) és több tag is díjazta, összesen 33 elismerést zsebelt így be a dél-koreai gyártó.


[+]

A legnívósabb ezek közül a Legjobb új mobiltelefon vagy mobileszköz vagy táblagép kategóriában elért első helyezés (GSMA), de a különböző szavazásokban számos nagy portál is a dobogó felső fokára juttatta a G5-öt, a Rolling Botot, a 360 VR-t és az LG Friends család tagjait. A díjakat a cég vezérigazgatója, Juno Cho is nagy megelégedettséggel fogadta, ahogy ő fogalmazott, a fantasztikus reakciók a vállalat erőfeszítéseinek elismerését jelentik.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Előzmények

Hirdetés