2015 tavaszán debütálhat az Apple Watch

Hirdetés

Az Apple a Watch névre hallgató termékével lépett be az okosórák piacára, még szeptemberben mutatták be a kütyü a legújabb generációs iPhone-okkal egyetemben. A sajtóesemény során az almás cégnél csak annyit mondtak, hogy az újdonság valamikor 2015 elején kerülhet forgalomba, pontos dátumról viszont egészen eddig nem lehetett hallani.

Az Apple értékesítésekért és az online üzletekért fellelős alelnöke viszont egy videó és szöveges üzenet küldött a munkatársaknak, melynek sorai között további érdekességekre lehet bukkanni. A jókívánságok és kínai újév ünneplése mellett ugyanis a Watch-ról is szó esett a levélben, a kiemelt sorok szerint pedig csak jövő év tavaszán érkezhet meg a cupertinóiak büszkesége.

Angela Ahrendts elég egzakt megfogalmazása alapján tehát arra lehet következtetni, hogy legkésőbb áprilisig már felkerül a boltok polcaira a Watch, aminek az ára igencsak borsosnak ígérkezik, hiszen a legolcsóbb variáns 350 dollárba, vagyis átszámítva körülbelül 86 ezer forintba fog kerülni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Előzmények

Hirdetés