Oldalkameráját mutogatja a Lenovo Legion

Nehogy már a ROG Phone 3 vigye a nap gamer hírét: gyorsan felbukkant pár új Lenovo Legion renderkép, fókuszban a furcsa helyre került önfotós egységgel.

Hirdetés

Ha bárkinek kétsége volna afelől, hogy egy közönségre játszik az Asus ROG Phone és a Lenovo Legion széria, nézze meg a 2020-as modellek közös startdátumát (július 22), hardverét (Snapdragon 865+), képfrissítését (144 Hz) vagy a vörösben tetszelgő Y motívumot:

Balra: ROG Phone II, középen és jobbra: Lenovo Legion
Balra: ROG Phone II, középen és jobbra: Lenovo Legion [+]

A Lenovo Y és Legion számítógépes gamer széria mögött persze már van jó pár sikertermék, és egy kis egészséges versengés jót tesz a piacnak. A Legion pedig tud egy trükköt, amit riválisan nem: oldalt, vagyis fekvő helyzetben középen fog kiemelkedni szelfikamerája.

(forrás: Weibo) [+]

A meglehetősen érdekes megoldás 20 megapixeles kamerát rejt, amely motorikusan fél másodperc alatt nyílik ki és csukódik le, a gyártó pedig 400 ezer ilyen mechanikus műveletet garantál hiba nélkül. A 90 wattos gyorstöltéstől kezdve a komoly sztereó hangon át a játékra szakosodott külső és belső megoldásokig sok érdekességet hoz a Legion és a Legion Pro, hogy július 22-e garantáltan a gamer telefonokról szóljon.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés