2018. január 19., péntek

Gyorskeresés

1 milliárd Apple készülék van forgalomban

 • (f)
 • (p)
Írta: | | Forrás: PhoneArena

Nemcsak a pénzügyi jelentést tette közzé az almás vállalat, hanem más érdekes eredményekkel is szolgált.

A mai napon az Apple közzétette az elmúlt negyedéves pénzügyi jelentését, amivel megint újabb rekordot állított fel, bár tény, hogy nem fejlődtek akkorát, mint amire például a Wall Street elemzői számítottak. Ettől még bőven van előremutató eredmény a cupertinóiak tarsolyában, ilyen az, hogy jelenleg 1 milliárd Apple készülék van forgalomban, ezek pedig olyan termékek, melyeket minden nap használnak a júzerek.

Apple Watch Sport
[+] Ugyan az Apple nem közölt pontos adatokat, a Watch állítólag jól áll

Ugyan az almás vállalat nem specifikálta, hogy mely modellből pontosan mennyi iPhone vagy éppen Mac, de az biztos, hogy a prímet a mobiltelefonok viszik. A listába egyébként már elég sok fajta eszköz tartozik, hiszen az Apple kínálatában iPadek, iPodok, TV-k és Watchok is megtalálhatók. Az eredmény még meggyőzőbb, ha azt nézzük, hogy az Apple az egyik legprofitorientáltabb cég a világon, minden értékesített terméken meglehetősen nagy a haszna. A kérdés már csak az, hogy van-e még hová fejlődni, hiszen nemcsak a piac kezd telítődni, hanem a kimutatások szerint a kínai felhasználók többsége is megvette már az első okostelefonját, így egy-két évig nem fognak váltani.

Előzmények

 • Apple iPhone 6s - Nyomás utána!

  A cupertinóiak újdonsága külsőleg nem sokat változott elődjéhez képest, ám nyomásérzékeny kijelzőt, nagyobb felbontású kamerát és rendkívül erős hardvert kapott.

 • Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra

  Lehetséges, hogy az Apple tudta kihozni a legtöbbet az olyan termékkategóriából, aminek kérdéses, hogy mekkora a vásárlóközönsége. Drágán mérik a precizitást.

 • Apple iPad Air 2 - kis levegővétel

  Nincs könnyű dolga az Apple-nek, ha a táblagépük fejlesztéséről van szó, de azért mindig megoldják a feladatot. A második generációs Air is nagyon jó lett.

 • Apple iPhone 6 Plus - szükség törvényt bont

  Az Apple soha nem látott méretű iPhone-t dobott piacra, hogy saját pályáján verje meg a Samsungot. Megváltozott formavilág, új iOS, fejlesztett kamera... elég ez a sikerhez?

Gyártók, szolgáltatók

H​i​r​de​t​é​s​

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.