18 GB RAM-mal futott be a Red Magic 7S Pro a nemzetközi piacra

A Nubia Red Magic 7S szériából csak a Pro lesz nemzetközi szinten is elérhető, de kapunk egy exkluzív színvariációt.

Hirdetés

A Nubia nemrég frissítette a Red Magic 7-es szériát a Snapdragon 8+ Gen 1-es szettel és a 7S Pro esetében 135 wattos gyorstöltéssel. A készülékek eddig csak Kínában voltak elérhetők, mától viszont mindenhol megvásárolhatók a gyártó hivatalos honlapján, illetve az Amazonon keresztül. A Nubia Red Magic 7S Pro három verzióban választható: Obsidian, Supernova és Mercury, utóbbi kizárólag a nemzetközi piacon opció.


[+]

A Supernovat és a Mercuryt egyaránt 18 GB rendszermemóriával és 512 GB belső tárhellyel szerelték, utóbbi különlegessége az  átlátszó hátlap, ami eddig csak a fekete verzió esetében volt opció. Az Obsidian variáns dizájnban és hardverben is a legszerényebb, itt csak 12 GB RAM és 256 GB tárhely jár, ennek megfelelően az ára is visszafogottabb, 779 euró (kb. 312 ezer forint), míg a magasabb memóriakonfigurációt kínáló modelleket 949 euróért (aktuális árfolyamon 380 ezer forint) lehet kosárba tenni.


[+]

Kiegészítőkből sem lesz hiány. Kétféle külső aktív hűtő közül választhatunk, értelemszerűen az átlátszó Turbo Cooler lesz a drágább, de csak minimálisan. A Mercury kiadáshoz passzoló Grey Turbo Cooler 43,9 euróba fáj majd, a Transparent Turbo Cooler pedig 46,9 eurós áron vásárolható meg. Ezeken kívül védőtokot és üvegfóliát is kínál a gyártó 19,9 és 14,9 euróért.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés