Mobilarena TV: Tekerd meg és táncolj!

A Samsung okosórái több generációt tudnak maguk mögött, és az eladások frontján sem álltak rosszul, amíg az Apple Watch meg nem érkezett, és a kezdeti hónapokban újra nem írta a karra csatolható kütyük eladásainak történetét. A Samsung válasza, amely a manapság népszerű, kerek óralapos Android Wear típusú okosórákkal is felveszi a kesztyűt, néhány hete mutatkozott be, és miután az berlini IFA-n, rövid időre kipróbáltuk, eljött az idő, hogy pár napig a csuklónkon hordjuk.

A 302 ppi-s AMOLED kijelző önmagában is meggyőző, a sztár mégis az azt körbevevő tekerőgyűrű, ami jelentősen megkönnyíti egy ilyen apró kütyü kezelését, konkrétan a sok-sok opció és lehetőség közötti váltást és görgetést. De akad még trükk a Gear S2 tarsolyában, melynek bluetoothos változatát mutatjuk ma be, úgyhogy az (okos)órákat kérjük egyeztetni: este hat órakor Mobilarena TV.

Azóta történt

  • Samsung Gear S2 - egy gyűrű mind felett

    Öt perc használat és kiderül: a kijelzőt körbevevő lünettájával jó irányba mozdította el a Samsung az okosóra piacot. Vajon a Tizen OS és persze a hozzá kapcsolódó fejlesztői közösség is felnő a feladathoz?

  • 180 ezer Gear S2 fogyott Kínában 8 óra alatt

    Ázsiában annyira népszerű a tekerőgyűrűvel ellátott tizenes okosóra, hogy a gyártónak komolyan meg kell küzdenie a készlethiány ellen.

Előzmények