2019. március 23., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

12 megapixeles Sony kamerát kaphat az iPhone 6s

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GSMArena

A következő generációs Apple okostelefon a hírek szerint megnövelt felbontású kamerával érkezhet, az RGB helyett pedig már RGBW szenzorral.

Hirdetés

Még mindig igencsak messze vagyunk az Apple új okostelefonjainak bejelentésétől, hiszen valamikor szeptember során ránthatja le újdonságairól a leplet a cupertinói vállalat. A pletykák kereszttüzében viszont már régóta a minden bizonnyal "s" névtoldalékot kapó készülékek állnak, a legújabb szóbeszéd az iPhone 6s-sel kapcsolatos, hiszen a masina a hírek szerint 12 megapixeles kamerával érkezhet, a modult pedig a Sony gyártja majd.

12 megapixeles iPhone 6s kamera

Nem csak felbontás, hanem szenzor terén is előrelépés várható, hiszen a szerkezetben már nem egy RGB, hanem egy RGBW szenzor kerülhet. A red, green, blue, white, azaz piros, zöld, kék és fehér színek rövidítéseit tartalmazó megnevezésből a fehér az újkeletű, mely a sötétebb fényviszonyok közötti fotózásban vállal hasznos szerepet. Az Apple állítólag a fókuszálási sebességen is javít, a pontos mechanizmus azonban még nem ismert, mindenesetre az LG zászlóshajókra jellemző lézeres távolságmérésre aligha lehet számítani.

Hirdetés

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.