108 megapixeles kamerával jön a Realme 8

A középkategóriában nagy hívószó lehet az extrém magas fotófelbontás, de egyéb érdekességeket is hozhat még a bejelentés előtt álló újdondság.

Alig öt hónappal a Realme 7 leleplezése után a márka vezérigazgatója, Madhav Sheth máris bejelentette, hogy érkezik az utód. A középkategóriás mobilt InfiniteLeapWith8 mottóval vetítette elő, és ahogy az a Twitter-posztjából erős utalással kiderül, 108 megapixeles kamerát várhatunk rá, ami ebben az árkategóriában nagyon erős, és a Realme-től is újdonság.

 

Korábbi pletykák alapján valószínűsíthető, hogy az eszköz MediaTek Dimensity 720 rendszerchippel és 8 GB RAM-mal érkezik, természetesen Android 11 alapokon, a Realme UI 2.0-val, és nem kizárt, hogy 90 Hz fölötti képfrissítéssel. Ahogy az elődnél is tapasztaltuk, úgy esélyes, hogy ebből is érkezni fog a Pro változat. A tavaly márciusi Realme 6-ot már októberben váltotta a Realme 7, így nem kizárt, hogy a Realme 8 piacra kerüléséhez is nagyon közel vagyunk már.

Borítókép: Realme 7

Azóta történt

  • A márkaigazgató szivárogtat a Realme 8-ról

    Super AMOLED kijelző, méretes akksi, gyorstöltés, potens rendszerchip: árkategóriájában erős vétel lehet az új Realme, de 108 megapixeles kamerára csak a Pro változatnál kell számítani.

Előzmények

  • Realme 7 Pro - gyorsétterem, menüvel

    5G nélkül, de korrekt hardverrel és sok apró extrával lépett piacra nálunk is a Realme 7 Pro, a kérdés csak az, hogy meg lehet-e győzni a vásárlókat, hogy egy itthon ismeretlen márkájú termékre voksoljanak.

  • Realme 7 - egy lépés vissza

    Nehéz a választás a 100 ezer alatti középkategóriás mobilok között, de a Realme ezúttal nem könnyíti meg jelentősen a döntést.

  • Realme 6 Pro - az optimum

    Kicsivel 100 ezer forint fölött már rengeteg, valóban jól használható középkategóriás mobil érhető el, éles a verseny, de a Realme nem vall szégyent.

  • Realme 6i - művészet lemeríteni

    Borsot törne a Realme a Redmi orra alá, és bár a méretes panel HD felbontással szerénykedik, épp ez garantálja a fenomenális üzemidőt. Mégsem kerek a történet.

Hirdetés