A márkaigazgató szivárogtat a Realme 8-ról

Super AMOLED kijelző, méretes akksi, gyorstöltés, potens rendszerchip: árkategóriájában erős vétel lehet az új Realme, de 108 megapixeles kamerára csak a Pro változatnál kell számítani.

Tegnap alaposan részletezte a Realme a 108 megapixeles kameráját és a szoftveres extrákat, ma viszont egyértelművé vált, hogy ez a kamerarendszer csak a Realme 8 Pro modellel kerül a felhasználók elé, a sima Realme 8 marad 64 megapixeles főkamerával.

Ami biztos, hogy a Realme 8 is Super AMOLED kijelzőt, MediaTek Helio G95 rendszerchipet és méretes, 5000 mAh kapacitású akkumulátort kap, erről maga a márkaigazgató, Madhav Sheth szivárogtatott a Twitteren, ahol a lefotózott dobozról az is kiderül, hogy 30W-os Dart Charge gyorstötés kerül a kütyübe, és ha minden igaz, akkor a sima változat is megörökli négyzetes kameraszigetet és a Dare to Leap feliratot. A fotóról persze Realmeow, a márka kabalaállata sem hiányozhatott. Ha az elődeihez hasonlóan ez a készülék is 100 ezer forint körül nyit a hazai piacon, akkor biztosan lehet sikere, már csak a kijelző és az akkumulátor miatt is.

Előzmények

Hirdetés