- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Mi is az a calisthenics?
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Ropi*
félisten
válasz westcoastog #7796 üzenetére
Indulásnál valószínűleg előnyt jelentett számára az átlagosnál vékonyabb testalkata (a kisebb induló holt tömeg). A legtöbben a gömbölyűbb formavilágból közelítjük meg a dolgot.
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
kolosanyi
veterán
Szerintetek milyen? Szerintem eléggé gyenge a srác...
-
kolosanyi
veterán
Azt álmodtam, hogy támaszmérlegben karhajlítást csinálok.
-
-
emiki6
veterán
válasz kolosanyi #7805 üzenetére
Én tegnap, hogy támaszmérleget csinálok.
Megnéztem az ázsiai csávó behúzott lábas támaszmérleg videóját, álmomban megnéztem hogy megy és lazán ment, aztán kinyújtottam a lábam és úgy is ment...
De csak álom volt.[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
westcoastog
veterán
Én meg egy hét edzésmunkáját dobtam a levesbe, sikerült berúgnom mint a szemét.
Mondjuk mentségemre legyen, nem szoktam sűrűn.[ Szerkesztve ]
-
kk831228
addikt
válasz westcoastog #7808 üzenetére
Jajj, hagyjuk már ez akkora bullshit!!! Nincs abba semmi hogy bebaszik egyszer az ember , attól nem változik semmi , annyi hogy másnap nem kell edzeni mert kicsit gyenge a szervezet... Harmadnap semmi probléma nem áll fenn... Ha én minden bebaszáskor 1 hét munkáját tenném tönkre mínusz nem tudom hány kilónál tartanék... Próbáld már ki ,hogy előtte meg utána 3 nappal mennyivel vagy gyengébb...
[ Szerkesztve ]
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
westcoastog
veterán
-
kolosanyi
veterán
válasz kk831228 #7806 üzenetére
Lehet, hogy mostanában túl sokat foglalkozok az edzéssel.
(#7807) emiki6
Igen, az álmokban mindig baromi könnyen mennek az ilyen dolgok. Álmodtam már olyat is, hogy hangsebességgel futok. Mentségemre szóljon, hogy előtte valamelyik filmet néztem, amelyikben szerepel Flash. -
westcoastog
veterán
De sablonosakat álmodtok.
-
emiki6
veterán
válasz Bannani #7812 üzenetére
Egyszer kétszer én is repültem már valahogy, azok voltak a kedvenc álmaim. Várjá, egyszer úsztam a levegőbe és úgy repültem.
Vidéki (borozgatós) rokon mesélte: "Egyik este fekszem az ágyamban ... aztán erős fény jön be az ablakon ... felemelkedek az ágyból, akkor már tudtam, hogy el akarnak vinni az ufók ... kétségbeesetten mondom nekik, hogy ne vigyetek el! Holnap fuvar van!"
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
kolosanyi
veterán
Én nem értem ezt. Több, mint 2 éve próbálom rávenni a barátnőmet, hogy mozogjon valamit, de eddig semmi eredménye. 1-2 napos fellángolások vannak - jellemzően ünnepek után - és ennyi. Ma megint szóbajött ez és a fejemhez vágta, hogy igazából leszarja, mert neki ez századrangú, nem hízékony, így nem is fog mozogni. Neki az a fontos, hogy a mindennapokat tudja csinálni, a sport nem érdekli, ha szabadideje van, akkor pihen, nem még lefárasztja magát. Fogalmam sincs, hogy miért gondolkodik így az emberek 90%-a, de minél jobban beleásom magan a sport világába, annál hibbantabbnak néznek.
-
westcoastog
veterán
válasz kolosanyi #7815 üzenetére
Hát ez az a pont ahol megfogok bolondulni ha lesz barátnőm, nem akarom majd én sem ráerőltetni, de mennyivel jobb egy erős, feszes, enyhén izmos, kitartó nő, mint aki hazaér és ledöglik tv-zni?
Na meg sport=egészség.
Emberi lényt már nem tudok elképzelni sport és izomzat nélkül, csak előnye van a sportnak.
Szomorú hogy minden lány így gondolkodik szinte, de nekik az a bajuk hogy azt hiszik úgy fognak kinézni mint a bajszos testépítőnők...
Azt hiszik csak az alak miatt kell mozogni valamit, elmennek a szart nem érő aerobikra meg zumbára és csak izzadnak, feszességet, vékonyságot meg izomépítéssel tudnak szerezni.
Ja és a legtöbb csaj nem a formát hanem a testsúlyt nézi..[ Szerkesztve ]
-
emiki6
veterán
Majd ha én is párválasztáshoz érkezek, akkor elsődleges szempont a hasonló "gondolkodás" lesz, hogy életmódban, politikában, minden meghatározó dologban egyetértsünk majd egymással. Ez szerintem a legfontosabb.
WCOG: +1
Szerk: WCOG: Tudom, de most mit kezdjek egy olyan lánnyal, akinek a nézetei hallatán agyvérzés környékez? Az nem eredményez mást csak veszekedést és csalódást stb. Kár megpróbálni.
Ja és a dohányzás, kövérség kizáró ok.
[ Szerkesztve ]
-
emiki6
veterán
válasz westcoastog #7818 üzenetére
Az elvárások megvannak, már csak meg kell találni az azoknak megfelelő nőt és megfelelni az elvárásainak.
Nem lesz könnyű ráakadni, lehet hogy keresni kell."De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
emiki6
veterán
válasz westcoastog #7820 üzenetére
Én se...
Mindennek eljön a maga ideje és én nem sietem el a dolgokat.
Ameddig nem mennek az erőgyakorlatok és a fizikum sincs meg, addig biztosan nem kezdek neki.[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
De most nem az, hogy ennél fontosabb nincs a világon, mert van, csak nem értem. Szeretem a barátnőmet, minden jó vele, viszont ez kiakaszt. Az is lehet, hogy ez a normális gondolkodás, és én vagyok kissebbségi komplexusos, mert erős akarok lenni, de akkor se értem. Egyszer egy barátom azt mondta, amikor kocogni hívtam, hogy fusson az, akit kergetnek, na kb így van az emberek többsége. Én meg totál faszságnak tartom ezt és tényleg csak előnye van a mozgásnak, ha ésszel csinálják. Meg lehet nézni Jack LaLanne-t, vagy a világ legidősebb tornászát, nem úgy mozognak 80 fölött, mint az átlag nyugdíjas. Igazából az átlag nyugdíjas csak vonszolja magát, méghozzá rendelőből ki, másik rendelőbe be. Ezt eredményezi a mozgásszegény életmód, beteg lesz tőle az ember.
-
*Ropi*
félisten
Nálunk is kb. ugyanez ez volt azzal fűszerezve, hogy még én lettem a népművészeti agyagedény, mert ő úgy néz ki jól, ahogy van (a barátnői is megmondták - ez volt a legfőbb indok)...9 év alatt míg együtt voltunk én leadtam 20+ kilót, ő felszedett ~ugyanannyit.
-
emiki6
veterán
A barátnők mindig mindenhez jobban értenek, még az informatikához is.
Meg ugye senki nem akar senkit megbántani. Egy 100 kilós nőre is szerimtem azt mondják, hogy "de jól nézel ki" stb.Sanyi: neked ez a hobbid. Szvsz mindenki sportoljon valamit hobbi szinten, aztán ha az kalisztenix az külön jó!
-
stefi76
tag
-
Cathfaern
nagyúr
Mutasd meg neki ezt a cikket [link]
Nekem ilyen téren szerencsém van, jelenleg barátnőmmel együtt próbálunk lefogyni, illetve mozogni Igaz ő egyelőre csak a kardio vonalon, de próbálom rávenni őt is a saját testsúlyoz edzésre, és szerencsére egyre jobban hajlik rá
Mondjuk úgy tényleg nehéz lehet, ha alapból is 0 hajlandóságot mutat Igazából kellene találni egy olyan mozgásformát, amit szeret. Mert ha egyszer elkezd valamit mozogni az ember, onnantól könnyebben rá lehet már venni másra is... Esetleg valami olyat ami nem direkt edzés, viszont ketten lehet csinálni, pl. squash? Vagy biciklizés (persze tudom azt télen nem igazán lehet elkezdeni). -
batai15
félisten
45fokos fekvő -ből megy 40kb. Mehetek a következő lépésre?
-
kolosanyi
veterán
válasz westcoastog #7824 üzenetére
De tudja, csak nem érdekli. A dohányos is tudja, hogy belehalhat, mégis elszív napi 1 doboz cigit.
(#7825) *Ropi*
Na ez a gáz, mindenhonnan azt a visszacsatolást kapják az emberek, hogy nem kell edzeni, az csak az élsportolóké. Aztán meg milyen jól jön a sportoló férfi, mikor a hölgyemény nem tudja felrakni a vonaton a poggyásztartóba a bőröndöt, mert az bizony nagyon nehéz, 15 kiló is megvan ám. Megtörtént példa...Nagyképűség lesz, de arról nem is beszélve, hogy nem csak mi férfiak nézünk meg egy jó segget a strandon. Nyáron számtalanszor láttam, ahogy megbámulnak, mert egy picit sportosabb vagyok az átlag, sörhasú teremtés koronájánál.
(#7826) emiki6
Hát ez az, bármilyen mozgás jó. Akár túrázás hétvégén, nem kell mindenkinek fitnessz mániákusnak lenni, de azért a jelenlegi társadalmunk a másik véglet.(#7827) Woodslave
Ez jó hozzáállás. Van még mit tanulnom úgy látszik.(#7828) stefi76
(#7829) kk831228
24, mint én.(#7832) Cathfaern
Az a vicc, hogy szar a vérnyomása, nyáron beijedt a doki véleményétől és 1 hétig mozgott, meg odafigyelt a kajára, vízfogyasztásra, de látta, hogy nem halálos, így győzött a lustaság. Megint passzív, cukrosat, zsírosat eszik és nem foglalkozik az egésszel. És egy exkézilabdásról van szó. Nem értem, hogy egy aktív sportoló hogy lustulhat így el.(#7833) batai15
Normál fekvőből mennyi megy? -
*Ropi*
félisten
válasz kolosanyi #7834 üzenetére
Az a gáz, hogy én még így fogyás után is sörhasas pasas vagyok (amúgy is nehéz csontozatom van, tehát szerencsére genetikailag sem illek a modern metroszexuális ideálba). Mindenesetre a könyv már beszerezve: csak legyen vége a szezonnak...
[ Szerkesztve ]
-
_balázs_
csendes tag
Sokan csodát várnak a könyvtől pedig csak alapnak jó szvsz, egy idő után el is lehet(ne) hagyni az egészet ami bennük van mert ugye van már Fegyencedzés 2. rész is, nem mondom , hogy haszontalan mert vannak dolgok amik jók de erős fenntartásaim is vannak, főleg az edzéstervekkel kapcsolatban.
Pavel Tsatsouline - A meztelen harcos --->ebben több használható dolgot találtam, ajánlom mindenkinek
(most például a légzéses részt "tanulmányozom" )
[ Szerkesztve ]
-
emiki6
veterán
válasz westcoastog #7835 üzenetére
Nem kell parázni (nem mintha én sem paráznék, ez természetes) ha túl is lendülsz akkor sincs para. Próbálj talpra érkezni és ne törd ki a nyakad. Nagyon nehéz úgy eldőlni, hogy megsérülj. Meg te még viszonylag alacsony is vagy.
Balázs: én egyiket se olvastam, de nem is nagyon érdekel. Ami fontos a fennvan a neten a többit meg egy könyv annyira nem tudja átadni. Ha valami újat akarok tanúlni, akkor "bérlek" egy személyi edzőt, de az még odébb van.
[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
válasz westcoastog #7835 üzenetére
Falnál kezd, ha az stabil, vedd el a lábad a faltól. Ha ott is stabil vagy, jöhet a szabad kézállás, én itt tartok jelenleg, de szőnyeg nélkül nem tudok továbblépni én se. Pedig egy erőkézállás nagyon jó alap lehet a támaszmérleghez.
_balázs_
Könyvből nem lehet megtanulni edzeni. Saját tapasztalat kell hozzá, vagy ha fel akarod gyorsítani a folyamatokat, akkor edző. A könyvek arra jók, hogy elméleti alapot szerezzen velük az embet, de ezzel tele az internet. -
westcoastog
veterán
válasz kolosanyi #7840 üzenetére
Az a baj hogy falnál sem merem fellökni magam.
Fejen állni sem tudok.
Középiskolai tesiórákon mikor fejen kellett állni mindig csak nyaktörős mutatványokat adtam be, az osztály rosszmájú része pedig röhögött meg gúnyolt állandóan, lehet az maradt meg bennem.Mikor a lábaim nem a talajon vannak hanem felfelé akkor bekapcsol a beszarás receptor hogy nincs stabil talaj a talpam alatt és dőlök a francba meg magam alá rántom a fejem és nyakra esek..
[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
válasz westcoastog #7841 üzenetére
És ha gyűrűn vagy, úgy nem gáz?
(#7842) batai15
Ha már 2-3 megy, csináld azt, ne ilyen 40 ismétlésekkel szórakozz szerintem. -
westcoastog
veterán
válasz kolosanyi #7843 üzenetére
Gyűrűn ha hátrafelé emelem a lábam és egyenes törzzsel lógok fejjel lefelé úgy nem érzem gázosnak.
De talajon karokon támaszkodva nem jó.
Gyűrűn nem fosok hogy fejre esek mert simán csinálok egy behúzott lábas hátrafordulást és már talpon is vagyok, de talajon karokról a fejem lesz az első amire érkeznék.[ Szerkesztve ]
-
_balázs_
csendes tag
válasz kolosanyi #7840 üzenetére
Azért ez se rossz, ez a Pavel csávó elég tapasztalt ha nincs a közeledben normális edző és megrekedsz vagy elbizonytalanodsz azért nem rosszak a könyvek se (vagy a pdf állományok ) .
Jó tudni, hogy nem vagyok teljesen hülye amikor a saját tapasztalataimból, hibákból tanulok vagy arra jutok mint a profik; például olvasom a könyveben "hallgass a testedre , inkább kevesebbet csinálj mint többet" erre sok kudarc után én is rájöttem például vagy ,hogy nem mindég célravezető bukásig menni, ne rekedjünk le egy gyakorlatnál hanem legyen változatos az edzés.A neten is rengeteg a baromság és valahogy egyre több az önjelölt megmondó ember.Amúgy szerintem az számít igazán,hogy valaki feladja e vagy nem, ha 3-4 év múlva is folyamatosan tolja valaki akkor oké, úgyis tanul a hibáiból, egy idő után a legtöbben meg feladják....nem jön nekik össze fél év alatt a Crisronáldó forma aztán ennyi .
Ez az edző dolog meg; itt a közelben van egy fiatalabb tesi tanár, kb. a feléről nem halott ami fontos lenne, se étkezés, se mozgás, de azért elvégzett valami tanfolyamot és tart edzéseket is, csajoknak ugri-bugri kardio, fitness,aztán mennek haza zsíroskenyeret enni , miközben a youtube tele van jobbnál jobb videókkal ha valaki kardióra vágyik(de én például bemelegíteni, nyújtani is onnan tanultam meg) .
Szóval ha a közeledben nincs senki akkor ez van, akitől lehetne tanulni sok nem is edzősködik, aki meg igen pénzért .
A sport is nagyon támogatott és népszerű hazánkban, lezárt focipályák, méregdrága tornaterem bérlés, ha lenne itt SW park kb. kifűrészelnék alólam a "rejtett erőforrások" és vinnék a méhbe vagy totál kisajátítanák és ott bandáznának.
Amikor jó az idő rendszeresen biciklizek kardio gyanánt, totál egyedül mert évek alatt(!) nem találkoztam olyannal aki rendszeresen csinálná, néha van egy-két fellángolás, pl. fél évenként kb. 2 db ember...akit látok kétszer futni vagy egy csaj akit láttam kétszer biciklizni, másodszorra másfél kilométer után kifullasztotta magát aztán ott pihegett az út mellet azóta se láttam... -
kk831228
addikt
válasz kolosanyi #7834 üzenetére
Akkor várjál türelemmel ha eléri majd a 30-at, netán gyerek is lesz ,majd ràjön magától... Hiába nem hízékony ahogy idősebb lesz majd jön a pocak, máshol meg ugyanolyan vékony marad...
[ Szerkesztve ]
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
Buster17
addikt
Már 1 hónapja folyamatsan betegvagyok, mindig visszaesek. Ez az edzéstől is lehet, hogy nem gyógyulok?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest