Hirdetés

Aktív témák

  • Hans_Arnage

    csendes tag

    válasz dragonair5 #1334 üzenetére

    Az a vicc, hogy tényleg összefoglaltad. Fél év utn voltam benn megint az egyik budapesti irodában és konkrétan elég kihalt minden. A régi nyüzgés nincs meg, egy-két kóbor lélek sétálgat, mint valami B-kategóriás zombis horrorfilmben.

    Igazforest hozamtáblája meg egy kalap &@ߤ×-ot sem ér, ugyanis semmi köze nincs a Brokernetnek a hozamokhoz. Minden csak feltételezés. Ahogy az éves 12%os hozam is.

    Elég furcsa, hogy nekem mint exBrokernetesnek napi 3-4 olyan üzenete jön, hogy "láttam a hozzászólásodat és lenne pár kérdésem, amire jó lenne a ha tárgyilagosan válaszolnál". Az egyik ilyen szerződésből most mentünk ki 8-9 millát, egy másikból 4et. Szóval bizalom hol van itt? A válság kezdete óta mindig máshol vannak a képzések. Már 4-5 csillagos hotelekbe viszik a munkatársakat, csak hogy dolgozzanak.
    Az első kifizetések után meg szerintem a csodaszép napocska is lemegy, nyugat felé... Ahogy a BNETes meg a BRNT-s kocsik is kivonulnak innen...
    Amúgy a rendszámos dolog tényleg fura. Le lehet cserélni anélkül, hogy ne sértenéd meg a tv.t? Hiszen a rendszám a kocsihoz tartozik. És ha spec rendszámmal regisztrálják, akkor marad, nem? ;)

    Amúgy még mindig várom a Brokernettel kapcsolatos kérdéseket. Eddig is igyekeztem tárgyilagosan válaszolni, ehhez hű maradok!
    Ha valaki kíváncsi az igazságra, a Brokernet igazságára, akkor:
    Hans - a brokernetigazsaga@gmail.com

Aktív témák