Hirdetés

Aktív témák

  • alexxxx

    csendes tag

    válasz amateur1 #1197 üzenetére

    hello

    szeretnék 1-2 jótanácsot adni mielőtt komolyabb költségekbe vered magad és esetleg olyat teszel amit később megbánsz.először is olvasd at ezt a topicot szánjál rá időt meg ezt is:
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=0&na_step=30&t=9033336&na_order=
    Én is bneteztem egy pár hónapig egy "jó barátom"ismertette meg velem.Tényleg itt lehet sok pénzt keresni ha kitartó vagy és jó rábeszélőkézséged és nem riadsz vissza az esetleges kudarcoktól.
    Én sakójnos elkövettem azt a hibát,hogy azért,hogy gyüljenek az egységeim kötöttem sajat magamra is szerződést.
    1:)NE KÖSS MAGADRA
    sajnos olyan hibát is elkövettem,hogy család tagoknak és jó barátokat is befűztem.mentségemre legyen mondva,hogy akkor még elég kezdő voltam és a szakmai vezetőm(aki jó barátom volt)beszélt helyettem.Sajnos fél igazságok,igéretek a költségek elhallgatása és más egyéb nagyobb mondásokkal gyözködte meg barátaim és család tagjaim amit már nagyon bánok mert sajnos semmi sem ugy történt mint ahogy igérve lett és most végül is tök mind1 globális válság van vagy sem.
    Arra jöttem rá,hogy én nem tudom lelkileg feldolgozni ha valaki az én tanácsomra sulyos százezreket és milliókat bukik.
    2:)NE KÖSS CSALÁDTAGRA ÉS JÓ BARÁTRA
    szóval ha az eladási technikát jól megtanulod és van bör a képeden(ne értsd félre)és tudsz nagyokat mondani és magabiztos vagy akkor tényleg lehet sok pénzt keresni.
    biztos van lelkiismeretes bnetes ügynök is (én mondjuk még nem találkoztam ilyennel)de a többség egy gátlástalan mindenkin átgázoló egység vadász.sok egység=sok pénz
    Én is anno televoltam tervekkel hugo boss öltöny,7/2es,ferrari 430 stb..
    lehet tehetségtelen voltam,vagy csak túl lelkiismeretes de az tény hogy nagyon nehéz bekerülni oda ahol már tényleg sok pénzt keresnek.
    ha van felesleges kb 100 000 ftod(benzin,telefon) meg egy öltönyöd és autod akkor próbáld meg de fogadd meg azt a két dolgot amit fntebb mondtam.

Aktív témák