Hirdetés

Samsung S5350 Shark - jobbára ártalmatlan

Hirdetés

Bevezető

Állandó szerzőnk és az oldal helyettes főszerkesztője, Bocha (kisebbeknek csak Bocha bácsi) tegnap kivesézte, hogy mit tud a Samsung új modellcsaládjának legdrágább és legokosabb tagja, az S5550. Hozzám tehát nyúlánkabb verzió került, aminek annyira örültem, mint egy marék falevélnek, mivel a készülék erősen emlékeztetett a múlt héten nálam járt S5320-ra, értve ezalatt mind a formát, mind pedig a funkcionalitást.

Samsung S5350 Shark
[+]

Így aztán annyi lelkesedéssel bontogattam az XXL GSM-től kapott csomagot, mintha gyomortükrözésre várnék, a külső nem okozott meglepetést, hiszen az MWC-n már megszemléltem a készüléket, tehát csak reménykedtem, hogy legalább belül lesz valami attrakció, ha már 40 lepedőt kell perkálni a telefonért cserébe.

Samsung S5350 Shark
[+]

Lelövöm előre: annyira innovatív a Shark, mint egy doboz gyufa, s ezen nem segít az sem, hogy ezt a cápa-vonalat próbálja erőltetni a gyártó, ugyanis attól, hogy ívelt a hátlap széle, még nem lesz okvetlenül jobb, netán kívánatosabb egy mobiltelefon. Ami elvileg egy használati tárgy, ráadásul esetünkben inkább az üzleti szféra került fókuszba, hiszen egy klasszikus kialakítású eszközről lesz szó a továbbiakban.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés