Hirdetés

Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat

Rajongói mobil helyett megkésett különkiadás, de nem ezzel van a gond.

Videók, multimédia

A Samsung hagyományosan erős videóban, és aláhúzza ezt a 4K 60 fps klip azzal a megjegyzéssel, hogy erre csak a főkamera képes, és az FE-ből a 8K opció valamiért kiesett. Így is elég jó a részletesség, remek a dinamika és az expozíció, stabil a fókusz és tiszta a sztereó hang.

Három látószög használatához 4K 30 fpsre kell váltani, és újfent minőségi videók születnek. Azért a mozgáskiegyensúlyozás a főkameránál a legtutibb, de a többinél is rendben. Részletességben ugyanez a sorrend, és szintén nincs ok panaszra a lencsehármassal.

Szuperstabil felvétel is kérhető tekintélyes látószögvesztés árán – a 1080p-s mód főleg az ultraszéles kamerát segíti meg, a másik nem igényli ezt a lehetőséget. Éjszaka leginkább a főkamera virít, és nyugodtan választhatunk 4K felbontást. Az elő- és hátlapi, kevert kamerát az előző oldalon megmutattam, az S21 FE emellett tud olyan trükköket is, mint egy nemkívánatos háttérelem eltüntetése egy fotóról a Galériában, egyetlen érintéssel.

[+]

Manapság akkora ügyet nem csinálunk a jack port hiányából (ám, ha már Fan Edition, odaférhetett volna), hiszen megannyi Bluetooth füles van a lakosság birtokában. A sztereó hangszóró pedig jól szól: a hangerő megfelelő, a közép és magas tartomány tiszta, csak a mélyekből van hiány. A kitűnő AMOLED panellel és HDR10+ támogatással a helyi és a streaming videónézés minőségi.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Előzmények

  • Bemutatkozott a Galaxy S21 FE 5G

    Tulajdonképp egy hiányzó méretkategóriát pótol 6,4"-es paneljével.

  • Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni

    Apró frissítésként üdvözölhetjük a két alap S21-et, és bár van új hardver meg alapból járó 5G, az emlékezetünkben valószínűleg a töltőtlenség, a microSD-s bővíthetőség eltűnése és az AKG füles hiánya marad meg a csökkentett felbontású, 2021 eleji Galaxy eszközökből.

Hirdetés