M.T.T. Solair - napfény járja át a szívem újra

Bevezető, tartozékok

Megérkezett a tavasz, legalábbis a naptár szerint; a fák rügyezésére és a madarak csicsergésére viszont sajnos még várnunk kell. Néhány napsugár azért már elő-előbújik a felhők mögül, ami jól jön a mai teszthez, lévén egy napenergiával is tölthető mobilról van szó, pontosabban az M.T.T. Solair nevű készülékről.

MTTS Solair 431
[+]

Az M.T.T. egy francia mobilcég, a rövidítés a Mobile Tout Terrain szavakat takarja, ami magyarul a mobiltelefonok minden terepre szókapcsolatra fordítható. A cég telefonjai valahol kínában készülnek (biztosan ezért van, hogy érdekes módon egy Simvalley szöveg figyel ott, ahol a dobozon és a weboldalon lévő képek szerint egy M.T.T. feliratot kellene látnunk), tesztalanyunk pedig a 2011-es termékpaletta környezettudatos felhasználóknak szánt tagja.

MTTS Solair 431
[+]

A környezettudatosságot a doboz méretének minimalizálásával kezdték, az XXL GSM-től kapott telefon a mai trendeknek megfelelően egy kompakt kis csomagban érkezett. A doboz tartalma nem kimondottan gazdag: kapunk egy használati utasítást, egy hálózati töltőt és egy sztereó headsetet. Utóbbi a mellett, hogy igen bénán szól, nem egy szabványos 3,5 milliméteres csatlakozóval rendelkezik, hanem a miniUSB aljzaton keresztül dughatjuk rá a telefonra.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

  • ZTC 007 - a vízhatlan ügynök

    Lámpával, lézerpointerrel és egyéb nyalánkságokkal felszerelt kínai strapatelefon érkezett hozzánk.

  • Napelemes kiegészítők tesztje

    Bluetooth kihangosítók, univerzális töltők és napelemes akkumulátorok vonulnak fel tesztünkben.

  • Samsung E1107 Solar - napelemmel

    A Samsung megint innovatív volt, legújabb készülékük hátlapja napelemmel van borítva — ha sokat napozunk és keveset beszélünk, akkor nem is kell töltenünk.

Hirdetés