Hirdetés

Sonim XP3300 Force - vele van az erő

Bevezetés, tartozékok

A Sonim neve mára összeforrott a strapamobilokkal: a gyártó kizárólag olyan telefonokat készít, amelyek mindig, minden körülmények között használhatóak, csak hogy ezzel a manapság oly' felkapott, szinte a valóságshow-kultúra szlogenjévé vált szöveggel éljek. Ebben a kategóriában (nem, nem a tv-műsorra gondolok, a strapafonokról van szó) már több éve a Sonim tölti be a koronázatlan király szerepét, az újabb és újabb készülékekkel pedig tovább tökéletesítik az előző generációs modelleket.

Sonim XP3300 Force
[+]

Tesztalanyunk fő újdonsága az extra üzemidejű telep, ami jelen esetben a reklámszlogen szerepét is betölti: XP 3300 Force a világ leghosszabb akkumulátoridővel rendelkező mobilja. Ezzel az állítással az 1750 mAh-s akkumulátor és a több, mint 20 órás beszélgetési idő mellett nem könnyű vitatkozni, egyedül a Philips Xenium sorozata veheti fel vele a versenyt. A másik fontos újítás az MRM, azaz Mobile Resource Management alkalmazások futtatása, ezt azonban még nem tudtuk kipróbálni, lévén az ezt engedélyező firmware frissítés csak valamikor a második negyedévben érkezik a telefonra, így igazán azt sem sikerült kideríteni, hogy pontosan mit is takarnak ezek a szoftverek.

Sonim XP3300 Force
[+]

A PTT Systems-től kapott telefon egy jókora csomagban érkezett. Maga a doboz is egy igen masszív darab, a tartalma pedig főleg komoly: kapunk egy övre pattintató telefontartót, egy csavarhúzót (a hátlap rögzítéséhez), egy felejthető hangminőségű fülest (melyhez három különböző méretű gumiharangot is csomagoltak, hogy mindenki megtalálja a fülméretének megfelelőt), egy USB kábelt, egy 4 GB kapacitású microSD kártyát és egy használati utasítást. Szép kínálat, sok gyártó példát vehetne a Sonimról, gyakran a felső kategóriás modellekhez sem kapunk ennyi kiegészítőt.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sonim

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés