Hirdetés

HTC P3300 - egér a telefonban

Bevezető

Mikor is jelentették ezt a kütyüt be? Idén szeptemberben. Magam sem hittem volna, hogy alig két hónapon belül itt lesz a karmaink között, de a HTC nagyon rákapcsolt. Az eddig leginkább beszállítóként ismert cég önálló útra lépett, a Qtek és az i-mate márkákkal nincs további közösködés, egyedül a szolgáltatókkal maradt fent a haveri viszony.

A jelek szerint nincs megállás, a Windows Mobile alapú készülékek egyre nagyobb teret hódítanak. Erre persze sokan azt mondják, hogy piha. A szoftver adott (thx to Microsoft), most az nem akkora szám, hogy csinálunk hozzá néhány dizájnos házat, egyikbe teszünk WLAN-t, a másikba nem, és máris van két modellünk. Csakhogy az itten a nagy büdös helyzet, hogy hiába ugyanaz az operációs rendszer, bizony orbitálisan nagy különbségek vannak ezen gépek között.

Most egyszerre sok ilyen kütyüt kaptunk, így hozta a sors. A MobilX küldött két HTC modellt, közben nálunk járt a Fujitsu-Siemens Pocket LOOX is. A HTC-t imádtuk, az FS cucc pedig úgy elszállt Polacheck mester kezei között, hogy ROM frissítéssel sem lehetett életet lehelni bele. Egy érintőképernyős eszköz másik fontos ismérve pedig a kezelőgombok száma, elhelyezése és használati értéke. Ebben pedig jelen tesztünk alanya egyelőre verhetetlen.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés