Asus P535 - szép és jó

Hirdetés

Bevezető, csomagolás

Az Asus márkanév már régóta egyet jelent a minőséggel, legyen szó alaplapokról, grafikus kártyákról, vagy akár Pocket PC-kről. A nagy múltra visszatekintő MyPal A sorozat új gépei egytől egyig a navigációra vannak kihegyezve, van azonban egy másik, P-s sorozat is, mely jelenleg négy gépet tartalmaz. Tesztünk alanya közülük való: ő a P535, az itthon a sok csúszás ellenére méltán népszerű P525 utóda!

Mielőtt hozzám került, egy rövid ideig Bognál volt egy ketyere, aki a "nem semmi gép, és fehér a bőrtokja!" mondat közben adta a kezembe az egyébként a MobilX-től érkezett dobozt. Gondolataim ekkor azonban nem a bőrtok, hanem a doboz körül forogtak, ami a gyártótól megszokott módon hatalmas méretű, így nehézséget okozott a táskámba bepréselni. Szerencsére sikerült megoldani a problémát, otthon pedig meglepetten tapasztaltam, hogy ez esetben nem a gyártó rossz szokásáról van szó, hanem egyszerűen annyi kiegészítő jár a PDA-hoz, hogy azok nem férnének el egy kisebb dobozban. Ezek sorban: szinkronkábel, miniUSB-s végű hálózati töltő, fehér bőrtok, fehér színű sztereó headset, autós töltő, tapadókorongos autós tartó, kézikönyvek és CD-k.

A P535 két színben, szürkében és fehérben létezik, nálam ez utóbbi járt. A bőrtok és a headset természetesen a gépével megegyező színben tündökölnek, ám ez a bőrtok esetében véleményem szerint nem volt a legjobb választás, egyrészt azért, mert a fehér bőr elég érzékeny mindenféle szennyeződésre, másrészt mert kissé feminin hatású. Kialakításra egyébként nagyon igényes, mágnesesen záródik, a gép kivételéhez és berakásához viszont teljesen felesleges kinyitni, mert anélkül is megoldható. Kinyitva egy zenélős karácsonyi üdvözlőkártyára hajaz, aminek nem tudom, hogy mi értelme, mivel így nemhogy telefonálni, de használni sem nagyon lehet.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés