Alcatel One Touch 361 - a tenger gyümölcse

Bevezető, tartozékok

A kagylótelefonok egy letűnt korszakot jelképeznek a mobil telekommunikációban. Pár éve szinte elársztották a piacot az angol szaksajtó által clamshell szócskával illetett mobilok, azonban a virágzás kérészéletű volt. Manapság alig lehet találkozni ezzel a formatervvel, néha becsúszik egy-egy alsó kategóriás darab, de már igazán ott sem jellemző.

Alcatel One Touch 361
[+]

Mai tesztalanyunk, az Alcatel One Touch 361 viszont ezzel a formatervvel operál, a telefont nyomkodva egy kellemeset nosztalgáztam. A dizájn mellett ugyanis a telefon képességei is a régi viszonyokat idézik; egy nagyon fapados, csak az alapfunkciókra képes mobilról van szó.

Alcatel One Touch 361
[+]

Az aprócska doboz nem bővelkedik tartozékokban, de ebben a kategóriában ezt nem is várja el senki. Kapunk egy sztereó headsetet, amelyet miniUSB csatlakozóval köthetünk a mobilhoz. A füles nem sikerült túl jól: kényelmetlen, halk és rosszul is szól, mély és magas hangok nem nagyon jönnek át rajta.A pakkban ezen kívül találunk még egy használati utasítást és egy hálózati töltőt, amelyet szintén miniUSB bemenettel vérteztek fel a tervezők. A telefont számítógépről, miniUSB kábel segítségével is tölthetjük, utóbbi azonban nincs a csomagban; igazság szerint nincs is rá szükség, mivel a telefont nem használhatjuk háttértárként, így teljesen felesleges PC-re kötni.

Alcatel One Touch 361
[+]

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés