Alcatel OT-506 - olcsó és alap

Bevezető, tartozékok

Bár a piac a hiperszuper mobiloktól hangos, de az alapfunkciókra kihegyezett telefonokra ugyanakkora (ha nem nagyobb) szükség van. Hiszen nem mindenkinek létszükséglet az okostelefonok által nyújtott funkciókínálat, sőt, nem sok ember van a világon, aki a csúcsmobilok minden létező képességét kihasználná. Mobiltelefonra viszont manapság szinte mindenkinek szüksége van, így az úgynevezett feature phone-okra, azaz elsősorban a telefónia alapműveleteire, a beszélgetésre és üzenetkezelésre kifejezett telefonokra mindig lesz kereslet.

Alcatel OT-506

Ezeket az alapmobilokat ráadásul a high end kategóriás ketyerék árának töredékéért hazavihetjük, így akkor sem kell kétségbe esni, ha elhagyjuk a mobilt, esetleg véletlenül baja esik. Félreértés ne essék, a fentebb vázolt eset nyilván nem kellemes, viszont mégsem egy százezer forintos csoda veszett kárba. Egy szó mint száz, tesztalanyunk is ezen mobilok népes táborát erősíti, lássuk, mit kínál az Alcatel OT-506.

Alcatel OT-506
[+]

A telefon hozzánk egy fehér dobozban érkezett, amelyekben a prototípusokat szokták küldeni, így a tartozékokról nem tudok érdemben nyilatkozni. Az biztos, hogy a használati utasítás mellett egy hálózati töltőt és egy sztereó headsetet is fogunk találni.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés