- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V2 fél év után
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Lóugrással készül a Xiaomi mattolni
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
A telefonról szóló tesztet itt olvashatjátok Victoryus kolléga tollából.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor#
tag
Sziasztok
Láttátok ezt?
New devices this week:
ZTE V970
[3.9.6][ROM Download] Unofficial MIUI V5 for 77 devices released for public! -
pècsimunkás
addikt
válasz vegyszer #5150 üzenetére
Kezdek kicsit belebonyolódni . Ha el is adom a telefont,úgy ahogy van ,úgy vennék meg,azokkal az alkalmazásokkal együtt amiket letöltöttem. Tehát kivenném a memóriakártyát,és törölném a személyes dolgokat. 50 körüli ember venné meg,és csak használná.
Ezért kérdeztem,h lehet kilépni a gmailből. De ha mégsem adnám el akkor is kiváncsí vok arra,h ki lehet-e lépni vagy sem. És ha igen,hogyan.[ Szerkesztve ]
Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
vegyszer
addikt
válasz pècsimunkás #5152 üzenetére
akkor is, ha gyári recovery van rajta, a factory reset szerintem bennevan. De az kukáz minden telepített alkalmazást, személyes adatot. (gondolom nem közös levélládát szeretnél vele) csak úgy kiléptetni nem lehet...
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
pècsimunkás
addikt
válasz vegyszer #5156 üzenetére
Ok,èrtem. Ha nem tartom meg a telefont akkor megcsinálom a gyári visszaállìtást,aztán majd elmondom ,hogy tudja letölteni azokat az appokat amik kellenek neki.
De egyenlőre megvárom a karácsony előtti akciókat,nem kell kapkodnom.
Legfőkèpp arra voltam kiváncsi,h ki tudok-e lèpni a gmailbő vagy sem. De,mint kiderült nem!Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
vargalex
félisten
Nos, megnéztem ezt a miui v5-öt. Nekem is csak idáig sikerült eljutnom, mondjuk sok időm nem volt rá. Így ment vissza a mentés.
Gyaníthatóan nem kezeli az extended userdata partíciót, de a V970_disable_internal_sdcard.zip sem segített rajta.Ha több időm lesz, lehet, hogy próbálkozok még vele.
[ Szerkesztve ]
Alex
-
-
alexw801
senior tag
-
luigi777
újonc
Üdv mindenkinek.
Van egy ZTE v970 -es telefonom , mely semmire nem reagál.
Ha valakinek van egy jó szervizese , vagy ötlete miként tudnám elindítani nagyon örülnék neki.
A telefon kb fél éves makulátlan állapotú.
Hibaként először a kijelző sötétedett el miután kivettem az aksit azóta nem indul el és a töltést sem veszi. -
felali
tag
Sziasztok!Fel raktam az xda 4.2.2romot végülus jól használható a kamera most 8mp fotókat készit
-
tlac
nagyúr
na meghalt az usb kábelem, először azt hittem, hogy a telefon, utána meg, hogy töltő a rossz
-
vargalex
félisten
-
tlac
nagyúr
válasz vargalex #5172 üzenetére
szerintem valamit elnézel vagy nem ugyanaz a fájl van nekünk, na mindegy
mindenesetre nekem elindult, ezt is feltettem még
ez csak a vold.fstab-ot írja felül, lehetséges, hogy szükség van a framework-res.apk módosítására is a hibátlan működéshez, mivel most nem látja az sd kártyámatvalószínűleg a hwcomposer-t is cserélni kell majd, mert ugyanaz a fájl van ott, mint jb alatt
[ Szerkesztve ]
-
vargalex
félisten
Szia!
Most néztem, hogy nálam 2 ilyen zip is van. A disable_internal_sdcard.zip, ami valóban tartalmazza a framework.res módosítást is, illetve a V970_disable_internal_sdcard.zip, ami viszont nem. Természetesen én az utóbbit tettem fel.
Viszont a lewa-s is csak az fstab módosítást tartalmazza.Alex
-
dReFiX
senior tag
Belehet azt valahogy 4.0 alatt állítani, hogy töltés közben is villogjon esemény esetén ? Köszi !
-
Mercutio_
félisten
Szakik!
2 kérdés:
1. Meglévő átparticionált V3.1 MOD by BM (27-12-2012) rendszert szeretnék "szűzzé" tenni, az XDA-n lévő image-et kell letöltenem és az SD-re tenni, majd recovery és "install zip from SD card"? Jól emlékszem nem kell wire-olni semmit, mert a Brúnó féle rom ezt elvégzi és azt is felismeri, hogy már át van a teló particionálva így nem kell disable_SD-t se futtatni recoveryből?
2. MTK6577 CPU Governor Switcher-t használja valaki, érdemes feltenni, ha igen a 18.0 vagy a 18.1-et?Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
asturel
őstag
Ha statusbart fel/le tologatom ahol vannak a 'simkartyak' (azok a kockak) akkor egy ido utan tuti beakad, most pl. hogy probaltam reprodukalni sikerult ugy, hogy most mar helyre se jon, de csak ott ilyen, ahol az 'widget tab' aktiv, ahol ki lehet valasztani melyik simkartyarol menjen az sms/mms/hivas/stb. Fura mellesleg, mert csak a kozepso 'kocka' glitchel, de total meghulyul a statusbar neha, mintha full lagos lenne emiatt olyan, mintha ossze vissza ugralna. logcat-ben nincs semmi: I/SurfaceFlinger( 103): [SurfaceFlinger] frames:5, duration:1.684000, fps:2.968223 , bar nem tudom, hoyg csak akkor updateli-e a frameket, ha valtozott is valami.
p.s.: sajna nincs mas videofelvevo eszkozom, hogy fel tudnam venni.[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
#5182-es kérdésre valaki? wire=wipe
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
-
tlac
nagyúr
hagyjátok ezt a miu romot, majd lesz elvileg a következő hetekben egy sokkal jobb változat belőle
[link][ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest