- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V2 fél év után
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Lóugrással készül a Xiaomi mattolni
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
A telefonról szóló tesztet itt olvashatjátok Victoryus kolléga tollából.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokopo
aktív tag
Hello
Feltettem a Vitrib féle rom 3.0-ás verzióját, nalam nem ismerte fel az sd kartyat, kiprobalom a 2.4-t -
Moleman
addikt
válasz unskillful #5549 üzenetére
Sikerült a BM-be integrálni a Vitrib zseblámpáját.
A lib mappából is kell hozzá a "libflashlightjni.so" fájl, így már nem FC-zik a FlashlightActivity. Csak azzal működik erősebb fényerőn, más alkalmazással nem, videózás közben sem. Semmi hókuszpókusz nincs, csak root explorerben bemásoltam, és működik, még újraindítani sem kellett.
A Defy+-om fényerejének még így is csak a tizedét tudja, de legalább tízszer erősebb az eddigi pilácsnál.[ Szerkesztve ]
-
kokopo
aktív tag
hello
feltettem a "V970M_JB_4.1.2_VITRIB_v3.0"-t, de az nemismerte fel az SD kartyat, aztan feltettem a "V970M_JB_4.1.2_VITRIB_v2.4"-t de most csak a driod tolt be es ujraindul, ezt mind vegtelenszer.
Ha hangero le + power gomb, bejon a kinai recovery, amit nemertek, ha hangero fel + power, akkor csak sima droid - ujrainditas.
Probaltam [ezt] a leirast, de semmi valtozas.
Mas ottletetek van ??
Koszonom -
kokopo
aktív tag
majd csak ugy 20-25 alkalom utan bejon a recovery ?? (6.0.1.2)
-
kokopo
aktív tag
igen
igazad volt
koszi -
unskillful
aktív tag
válasz Moleman #5555 üzenetére
Köszi. Így biztosan meglesem a V1.3MOD-ot és felrakom a flahlightactivity-t. Bár eddig nagyon meg vagyok elégedve a Vitrib 2.4-el. Nagyon tetszik a tárcsázó, meg tényleg alig használ memóriát, és az akkuidővel is ki vagyok békülve. Ettől függetlenül mindenképpen kipróbálom az új BM romot
The Devil whispered in my ear: your not strong enough to withstand the storm. Today I whispered to the Devil's ear... I am the storm
-
Tomy Yayo
senior tag
-
kiskatz
tag
válasz unskillful #5563 üzenetére
Szia!
Megnéznéd,hogy a Vitrib rom-on be tudod-e kapcsolni az ismeretlen források telepítését?
Nekem kipipálja de utána nem menti el és így nem tudok ismeretlen programokat telepíteni. -
unskillful
aktív tag
válasz kiskatz #5565 üzenetére
Szia! Nálam be van kapcsolva, és úgy is marad... és persze tudok is telepíteni SD kártyáról. Nem tudom mitől lehet... teljesen új install volt? Mármint wipe system, data, cash, dalvik cash volt előtte? Próbáltad újraindítani?
2.4-es verzió van fent nekem.[ Szerkesztve ]
The Devil whispered in my ear: your not strong enough to withstand the storm. Today I whispered to the Devil's ear... I am the storm
-
unskillful
aktív tag
Superdragonpt ismét jelentkezett egy új rommal XDA-n: MuseOS ZTE v970 / v970m MULTILANG
Android 4.1.1 (JB) Based custom ROM:
Changelog Build v1.0 (December 02 2013)
Complete port for the ZTE v970
Aroma Installer (Supports Both Partitions Layouts, Stock and Extended)
Added Multi-lang Support
Added BusyBox
Added Host file Add-Free
Pre-Rooted with SuperSU
Update APN's from CyanogenMOD repo
Added init.d Support + Scripts
Improved Wi-Fi And 3G Speeds
Fixed some of the Base Rom bugs
Some small other fixsMinimal GAPPS Included
And much much more ...
Mostanában több új custom rom készül a telefonra, mint a "fénykorában" persze ez egyáltalán nem baj...
-
A keretén a "króm" kopását lehet valamivel javítani? Arra is gondoltam már, hogy leszedem az egészet, úgy is fekete alatta, nem nézne ki rosszul.
Eladó Lego: 42139 All terrain vehicle
-
Moleman
addikt
válasz vargalex #5570 üzenetére
Nekem is kifehéredtek a sarkai, bár én már idő előtt kiderítettem, hogy nem anyagában színezett, mivel sorjás volt, és újkorában nekiestem dörzspapírral...
(Viszont a barátnőm Y300-ára rendelt 2.60 dolláros tok anyagában színezett volt, talán ez is olyan lehet, egy fokkal igényesebbnek néz ki a mostaninál.) -
kiskatz
tag
Találkozott már valaki hasonló problémával?
Mitől lehet az,hogy egy ZTE V970-es telefonon szakadozva hallanak ha a headsetet használom.
Másik telefonnal tökéletesen működik. -
Tomy Yayo
senior tag
válasz kiskatz #5572 üzenetére
A headsetet próbáltad már más telefonnal? Én használtam a V970-emet vezetékessel, de még stereo bluetooth fülessel is (ami ráadásul nem is mai csirke, még windows Mobile korabeli, HTC), de ezzel is kiválóan működik minden. Zene, hívás minden problémamentes, nem szakadozik, jó minőségű.
Régi megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Tomy Yayo
-
Moleman
addikt
válasz Tomy Yayo #5575 üzenetére
Igen. Én már 3 éve a Blade-nél szembesültem a problémával, akkor vettem mikrofonos Nokia adaptert, és abba dugom a régi Sony Ericsson agybadugós fülest. Csak hogy multikulti legyen.
Amúgy érdekes, mert a sima sztereó jackek jól szólnak benne, tehát a mikrofon és a föld van megcserélve. [kép] A mi telefonunk OMTP.[ Szerkesztve ]
-
Tomy Yayo
senior tag
válasz Moleman #5576 üzenetére
Eddig nem értettem miért van más fülesekkel, hogy nem jó a hang, csak ha egy bizonyos pontos tartom a dugót (pl. csak 2/3-ig dugom be), de megint tanultam valami újat Szerencsére már BT-re váltottam annak meg mindegy. Amúgy enyém is multikulti, a ZTE telóhoz HTC headset, és szintén SonyEricsson agybadugós még egy HPM-70. Anno volt egy W810-esem, és azóta leragadtam ennél Ha egyszer behal, nem tudom mire váltok utána.
Régi megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Tomy Yayo
-
tibors
csendes tag
-
unskillful
aktív tag
Sziasztok!
Tudja-e valaki, hogy hogyan tudom lecserélni a boot logot (splash screen). A nagy rom tesztelgetés közben kipróbáltam a Lewa OS 5.0-át is, ráadásul egy lengyel srác (JDStar) féle megoldást, mert az volt multilanguage. Ez lecserélte a boot logót a telefonon, és hiába raktam vissza már azóta az éppen kedvenc recovery backup-omat, még mindíg egy csúnya nagy zöld boot logóval indul lengyel szöveggel... ami nem tetszik. Próbáltam már advanced backup-al csak a boot részt visszaállítani, ami a boot animációt vissza is állította, de a boot logo az maradt...The Devil whispered in my ear: your not strong enough to withstand the storm. Today I whispered to the Devil's ear... I am the storm
-
válasz unskillful #5582 üzenetére
Ezt anno én is kérdeztem, de sose válaszolt rá senki ha jól emlékszem. Itt a keresőben is csak az én hozzászólásaimat találtam splash kifejezésre. Hát azt a Lewa romot kéne esetleg jobban megnézni, és megkeresni benne a splash screent. Ha egyáltalán ebben is külön fájl. Bezzeg anno a Bladen nagyon könnyű volt cserélni.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz unskillful #5582 üzenetére
A logo.bin-t átflesseled pl. a bruno féle romból kivett logo.bin-re
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
nagyúr
válasz unskillful #5585 üzenetére
Ezt romokbol kell kiszedni es root explirerrel nem is fogod megtalalni a rendszerben mert a /dev/block/mmcblk0 egy adott szakaszán helyezkedik el (/dev/logo).
Nem leget csak ugy siman atmasolni.
Szerk.: ezert irtam hogy flesselni kell. ( vagy cwm szkript-tel cserélni)[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz unskillful #5587 üzenetére
Az nem tud a /dev-be irni.
Mint mondottam volt:
Flashtool, cwm szkript a megoldas
Vagy dd parancs (blogomban van rola lairas)[ Szerkesztve ]
-
-
nagyúr
válasz unskillful #5589 üzenetére
En is innen a forumrol tudom. Anglergab forumtars hozzaszolasai segitettek megerteni.
-
unskillful
aktív tag
válasz cappa72 #5590 üzenetére
Csak még egy kérdés: ha megvan a Bruno féle logo.bin, abból lehet olyan flesselhető zip-et készíteni valahogy, amit simán CWM-ből fel tudok tolni? Vagy Mobile Uncle Tools-al magát a logo.bin-t nem lehet felrakni úgy mint pl a cwm-et ?
-
unskillful
aktív tag
HEHE
Megcsináltam
Találtam egy programot, ami beolvassa a logo.bint, ki tudom cserélni benne a képeket, és cwm-ből flesselhető zipet lehet belőle csinálni. Ha valaki szeretné a programot, akkor innen letölthetőCappa72
[ Szerkesztve ]
-
tlac
nagyúr
-
nagyúr
válasz unskillful #5592 üzenetére
Önnállóság, találékonyság,
-
unskillful
aktív tag
válasz cappa72 #5594 üzenetére
Más téma.... Találtam még egy érdekes dolgot, mikor a Lewa Romot teszteltem. Valaki csinált egy app-ot, amivel elméletileg úgy particionálod a telefont, ahogy akarod. Csak kiválasztod, hogy a data partició mekkora legyen. Ez egy kínai nyelvű program két kép: [link], [link]
A program innen letöltheő
[ Szerkesztve ]
-
gabor#
tag
Működik nálatok az EPO adatok letöltése mostanában? Bruno 1.1R2 van fent nálam.
-
válasz unskillful #5592 üzenetére
Valahova nem lehetne feltenni? Ezt én is kipróbálnám! Innen nem tudtam letölteni. Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest