Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Csúcskamerával jöhet a szupervékony S25 Slim
- Hárommilliós AnTuTu pontszámmal büszkélkedik a Redmi K80 Pro
-
Mobilarena
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milestone2
nagyúr
Semmit nem tud, mert hiába Android 5.0.1 a blúúúúúúúúúúúútúúúúúúúúúúúúúúútja csak 3.x...
[ Szerkesztve ]
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
Vagany
őstag
Nem nagyon tudni, de biztos javítgatnak valamit, pl amit észrevettem, hogy az óranézős kézmozdulatot jobban elcsípi minjt eddig, erre mutatja a napi cél elérésének pillanatnyi állását.
(#954) gianone
tudom, csak korábban voltak hibák, ha nem szedted le a régi progit az új telepítése előtt, most megkockáztattam a frissítést és megy rendesen eddig.[ Szerkesztve ]
-<[]>- https://mowned.com/vagany
-
gianone
őstag
Itt az új angol app, lehet játszani.
Nokia 1610i Huawei Nova
-
gianone
őstag
A Running Helpben már nem dob hibaüzenetet, és a GPS fel is ismeri, hol vagyok. Majd bringázáskor megnézem, miként mér.
Nokia 1610i Huawei Nova
-
-
gianone
őstag
A telóból. Itt az lenne érdekes, hogy ha elindítom a Running Helpet, akkor összekapcsolja-e a GPS által mért távolságot a karkötő által a lépésszámból becsülttel, és ez befolyásolja-e a jövőbeni becslést. Ennek volna értelme. A lépésszám megjelenik Running Helpben is, szóval talán így lesz.
Nokia 1610i Huawei Nova
-
Pepeninho
őstag
Hali!
Ma valamiert nem csatlakozik a mibandem a telefonhoz. Nap kozbennmeg tobbszor jelzett, de most semmi. Nem ia akar csatlakozni. Lehet, hogy lemerult es emiatt? Feltoltottem de igy sincs semmi. Parositasnal magaval a mibandel kell valamit csinalni?
Ps4, Xiaomi 11T
-
Doki16
addikt
válasz Pepeninho #964 üzenetére
Amikor tolton volt akkor rendesen villogtak a ledek? Egyebkent semmit nem kell csinalni a miband-el, a telefon csatlakozik hozza automatikusan. Probald meg ujrainditani a telefont hatha segit.
De az is lehet, hogy nem birta az egesz napos boom beach jelzeseket a karkoto es elfustolt
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
gianone
őstag
Kész a magyar app is, ez gyors volt.
Nokia 1610i Huawei Nova
-
Pepeninho
őstag
Na sikerult. Torolni,kellett a telefonbol a korabbi prositast. "Uj" eszkozkent rogton kezelte a cumot. Nem,ertem...
Ps4, Xiaomi 11T
-
felixo
őstag
A héten éjszakás vagyok ... és a nappali alvásomat szépen monitorozta a program ... tényleg okos ez az okoskarkötő. Szuper.
Redmi Note 9
-
gianone
őstag
Ha nem is futással, de teszteltem a GPS-trackelést. Szépen dolgozik, nem akadt meg. Az eredményt Fb-n lehet megosztani. És beszél is.
Nokia 1610i Huawei Nova
-
gianone
őstag
Több okból sem rossz. Van, aki szokta vinni a telefonját futni. A másik, hogy elvben össze lehetne kapcsolni a későbbiekben a becslési adatokat a mérttel, és javítani az eredményen. A harmadik pl. a bringázás. Nem kell külön app minden tevékenységhez.
Nokia 1610i Huawei Nova
-
gianone
őstag
Itt is a telefonod rögzíti, csak az adat bekerül a Miband appjába. Nem tudom máshogy mondani: GPS-trackelem a bringázást is, az is legyen egy appban a futással. Illetve simán elképzelhetőnek tartom, hogy a GPS által mért adatokkal pontosítani lehet a lépésszám alapján becsült távolság értékét. Magyarul ha az app tudja pontosan GPS-ből, ha ennyit lépek, ennyi kilométert szoktam futni, akkor jobban tudja becsülni, mikor nem méri a GPS.
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
gianone
őstag
A legújabb frissítés után az app sokkal többször áll, mint eddig bármikor. Viszont mikor belépek, nincs szétkapcsolódva ilyenkor MiBand, nem úgy korábban.
Nokia 1610i Huawei Nova
-
kóóó
aktív tag
Innenrendelt mar valaki?
Ahogy latom eleg sok fele szinben kaphato.Üdv.: kóóó!
-
gianone
őstag
-
vgezus
csendes tag
lehet azért jó a GPS karkötővel együtt, mert nem kell folyamatosan bekapcsolva lenni GPS nek. Csak ritkábban a hiányzó részt meg karkötő kiegészíti vagy ha nem érzékeli a mozgást addig pause-olja GPSt, nem navigálás a cél csak útvonal rögzítése, így 2 óra telefon működésből akár 10 óra is lehet, legalábbis én így programoznám
-
eduba
aktív tag
Sziasztok!
Ma megérkezett az én MiBand-em is.
Egy Blackberry Q10-el használomA szokatlan képernyő arány miatt (1:1) nem mindent látok egyszerre a programból, de használható, beállítható vele a MiBand. A legfrissebb magyar nyelvű szoft fut.
Elsősorban az ébresztés miatt vettem, majd meglátjuk hogyan alakul a közös jövőnk
-
Milestone2
nagyúr
Két napja tudtam megkezdeni a használatát.
Klasszul ébreszt.
A CSALÁD NEM ÉBRED FEL FELESLEGESEN MELLETTEM CSÖRGŐÓRÁRA, MOBILHANGRA.
Ma még azt is megnéztem, hogy kiírta, hogy 4óra 29percet aludtam (és tényleg), meg hogy 4.59-kor ébredtem (és ez is igaz mert 4.50-kor zizgett, de még elnyújtóztam pár percet, meg elmondtam a reggeli imámat).[ Szerkesztve ]
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
croke
csendes tag
Sziasztok
Én is beszereztem egy ilyen kütyüt.kérdésem az lenne nincs e hozzá valamilyen más karpánt megoldás?
Egy nagyon picivel hosszabb kényelmesebb lenne.
-
maggi1886076
addikt
Sziasztok!
Windows phone-ra van ehhez való alkalmazás?
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
Vagany
őstag
válasz maggi1886076 #994 üzenetére
Jelenleg nincs, nem is hallottam róla, hogy terveznék, de ettől még lehet később, almához sem rég van app.
-<[]>- https://mowned.com/vagany
-
kóóó
aktív tag
Nahh megrendeltem en is, raszantam magam nagynehez, tinydealrol jonn, es az amelyikhez jonn ajandek kek szij es meg pluszba remdeltem egy zoldet is.
Kivancsi leszek ra milyen is lesz.
Valaki tudna egy kis infot/osszefoglalot, hogy miket, hogy allitsak be, vagy mire figyeljek?
Mellesleg OnePlus One-al lesz hasznalvaÜdv.: kóóó!
-
randras_83
addikt
válasz maggi1886076 #997 üzenetére
A magyar miui fórumról. Korábban linkelve is volt talán. De regisztralni kell.
https://www.flickr.com/randras83/
-
petipetya
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Nokia, Sony Ericsson és Samsung telefonok szoftveres szervízelése
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- Csere-Beszámítás! Paidashu 10600MAH , 22.5W Gyorstöltő powerbank!
- Apple Pencil USB-C Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Új - Apple AirTag 4 Pack - Bontatlan - Áfás számlával
- Új - Apple AirTag 1 Pack - Bontatlan - Áfás számlával
- Ravpower 5000mAh powerbank TÖBB DARAB ÉS TÍPUS - USB + Lighting iPhone akkumulátor
- Xiaomi PowerBank 3 Ultra Compact 10000 mAh 22.5W Dual
- AlzaPower Parade 20000 mAh Powerbank (22,5 W) bontatlan új garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest