- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic V2 fél év után
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Hárommilliós AnTuTu pontszámmal büszkélkedik a Redmi K80 Pro
- iPhone topik
-
Mobilarena
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
rjg
őstag
Igen, engedélyezni kell a rendszer beállításai alatt. Nézd meg az oldalon, ahonnan letöltötted, - az angol honlapon rajta van ennek pontos helye a rendszerben. Ha Lollipop-ot használsz, akkor a Beállítások menüben érintsd meg a jobb felső sarokban a nagyítót és írd be az értesítés szót.
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
petipetya
nagyúr
-
-
Greench88
csendes tag
Nekem hirtelen két tippem van:
1. Nekem a DG800-asom nem volt hajlandó párosodni frissebb verziójú Mi Fit-tel. Találtam valahol egy nagyon régi verziót (1.00... valahogy így kezdődött a verziószáma), avval párosítottam, adatokat nem töröltem csak rátelepítettem egy frissebbet, és mivel megjegyezte a párosítást, az újabbal ment utána.
2. Nem minden CPU-val kompatibilis a MI Band, láttam valahol egy listát régebben, mikkel működik együtt biztosan. Lehet esetedben pont egy olyan konstrukciót képvisel a készülék, amivel nem kompatibilis.
-
Imy
veterán
Nekem úgy megy (LENOVO S850), hogy felteszem a miband_1.0.652_188_ru.apk majd utána a magyart. Másképpen nem.
-
Greench88
csendes tag
Nyugi, ilyenkor türelmesen újra kell kezdeni az egészet. Nekem is tesztelte a türelmemet a kütyü anno. Miután párosítottam a régi verzióval, feltelepítettem a legújabbat de avval nem működött együtt. Töröltem az adatokat, töröltem az alkalmazást. Újra feltettem a régit, párosítás, egy viszonylag új verzió fel...majd megint nem ment. És ezt végig eljátszotta velem addig, ameddig a legújabb verzióhoz képest kb. 2 hónapos verziót végre elfogadta.
Próbáld meg vagy ezt a türelemjátékot, amit velem játszott, vagy miután sikerült párosítani a régivel, utána a play-en találhatóval próbáld újra. Ha arra egyből átugrana, akkor utána szerintem tuti válthatnál bármilyen más nyelvű/verziójú/feltört Mi Fit-re. (Én a play-est nem próbáltam, nem tudom menni fog e). -
MartOOn
addikt
Hát ha paraszt lennék azt mondanám, vegyél telefont.
De inkább azt mondom, hogy ha sporoltal a telon akkor most légy turelmesebb. Es szinte tutira mondom, hogy nem a mi band a szuk keresztmetszet esetedben. Sosem ertettem ezeket a noname xarokat. Ha nem akarsz szazezreket kolteni telora, plane az Asszonynak akkor nezz egy jo vasat a hasznalt piacon. Tuti jobban jarsz akarmilyen 'nevesebb' gyarto hasznalt kozepkategorias telojaval, mint ezekkel. De egy ilyen coolpad meg doooggyy meg hasonloktol nem kell sokat varni. Pont annyit tud, mint anennyibe kerul. Esetleg egy kicsivel tobbet. Pont egy hangyaf@sznyival.
Esetleg nezd meg hozza a mi band koppincsot, nem lennek meglepve ha azzal meg vigan kommunikálna.HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
MartOOn
addikt
-
Vagany
őstag
"igazabol Oneplus-om van, a miband tokeletesen megy vele, de osszesegeben joval tobb problemam van vele mint csajomnak a Coolpad-el."
Akkor gondold el mi lenne ha te használnád a coolpad-et , mert a felhasználási szokások sem azonosak. Amúgy OPO van itt is 1 éve használom nagy megelégedettséggel, kb fél éve egy miband-del karöltve. Az asszony viszont alcatellel és a miband-del is szenved szegény. Lehet az assznyokkal van a gond nem is az eszközökkel , de rájuk meg nincs garancia se .-<[]>- https://mowned.com/vagany
-
andrisbandi
őstag
6.0 Android hibás
- Milyen telón, melyik Androiddal van ez a bt hiba?
(Csak kíváncsiságból kérdezem, nem vagyok szaki a témában.)Dell 5580 - i7 - akku 5ó _ https://hardverapro.hu/apro/dell_latitude_i7/friss.html
-
Upo
addikt
Én zte v5-el használom probléma nélkül. cm12.1-el, tegnap óta a legfrissebb mokee-val. Simán párosodott a mi fit alól, és mennek az értesítések is.
Azt kell csinálni amit ír. Amikor párosít, akkor párszor megkoppintani a karon hogy felébredjen, mikor megtalálja és villognak a ledek akkor szintén kopp. És kész. A bluetooth menüt el kell felejteni, onnan törölni kell mert úgy nem párosodik.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 120W szupergyorstöltő adapter Gyári Új 12hó jótállással/számlával
- Samsung Galaxy S21 Whitestone Dome Glass 2 pack üvegfólia
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- Apple Pencil USB-C Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Apple Pencil 2nd Gen., Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest